Виждали сме Хали Бери в най-различни превъплъщения, а ето, че дойде време и за новина, че актрисата ще влезе в нова роля – на режисьор. Variety споделят, че носителката на „Оскар” има намерение да режисира драмата „Bruised”, в която ще има и сериозна употреба на бойни изкуства. Сценарият е на Мишел Розенфарб, а историята, развиваща се на ММА тепих, звучи като смесица между „The Wrestler” и „Роки Балбоа”. Имаме „изпаднала в немилост майсторка на боя и изгряваща звезда-противник, плюс семеен драматичен нюанс с шестгодишен син и завръщането му към „майката, която той заслужава”. Може да звучи отвлечено и малко неясно, но ни е особено любопитно как ще се справи Бери с абсолютно новата за нея режисьорска роля. Като не забравяме, че тя ще бъде и ветеранът-боец, от която ще очакваме най-сериозните ритници!

Важен детайл в тази информация е фактът, че има сериозна вероятност Хали Бери да работи със същия екип координатори на бойните сцени, които действат във филмите за Джон Уик. Ще се получи интересно съчетание между драматичната основа на сценария и (предполагаемите) сериозни екшън-епизоди. Иначе защо й е на Бери да ангажира точно тези майстори на кютека?! Говори се, че актрисата междувременно ще се появи във вселената на Джон Уик догодина, в „John Wick: Parabellum”, когато Киану Рийвс отново ще раздава безмилостно правосъдие – Хали Бери ще бъде в ролята на убийца на име София.

Снимачният период на режисьорският дебют на Бери „Bruised” е предвиден за месец март 2019, продуценти са Бейзил Иванюк („Sicario”) и Линда Готлиб („Dirty Dancing”), а компаниите, които застават зад проекта, са Thunder Road Pictures и Entertainment 360.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *