След доста години прекарани в „зоната на здрача“, проектът за възкресяването на емблематичната поредица на Род Сърлинг „Зоната на здрача“ („The Twilight Zone“) най-накрая се реализира, благодарение на Джордан Пийл („Key & Peele“). Както и предполагахме, финансовият и културен успех на „Бягай!“ (който спокойно може да мине за удължен епизод от шоуто) и превръщането на Пийл (заслужено или не) в едно от най-горещите имена в индустрията, наистина се оказаха решаващи.

Първоначално знаехме, че Джордан Пийл ще бъде единствено продуцент с компанията си Monkeypaw, но сега научаваме, че той ще бъде и новият „пазител на портите“ и наш пътеводител през „Зоната“. Роля, която Пийл дълго време отричаше, че ще приеме, но ето че е склонил. Първият тийзър на „Зоната на здрача“ представя новата версия на иконичното начало на шоуто, в което гласът на Род Сърлинг постепенно е заменен от този на Пийл.

Знаем, че доста хора ще са недоволни от участието на Джордан Пийл в този проект и ще се изкажат за наглостта му да се сравнява с Род Сърлинг, но ние не сме от тях. По всичко изглежда, че Пийл ще подходи с уважение към паметта на Сърлинг и към корените, естеството и ролята на „Зоната на здрача“, а за нас това е достатъчно.

Всъщност ето какво споделя Пийл за всичко това:

Род Сърлинг беше безкомпромисен визионер, който не само хвърляше светлина върху социалните проблеми на своето време, но пророкува проблеми и на нашето. За мен е чест, като пазител на портите на „Зоната на здрача“, да продължа неговото наследството пред ново поколение публика… Осъзнаването за мен беше, че това е възможност да опитам да продължа мисията на Сърлинг. Ако подходим без его и с поклон към Сърлинг, това, надявам се, ще задоволи феновете на „Зоната на здрача“ и ще върне шоу, от каквото има нужда в момента. Защото това е шоу, което винаги ни е помагало да държим огледало пред обществото ни.

Ужасно сме щастливи, че една от най-любимите ни поредици се завръща и се надяваме на успех, който да раздвижи и другите очаквани с голям интерес възкресения – „Amazing Stories“ и „Разкази от криптата“. Честно казано, нямаме търпение.

Премиерата на „Зоната на здрача“ („The Twilight Zone“) се очаква през 2019 по CBS All Access.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *