Warner Bros. представиха „финалния трейлър“ (знаете как е при тези филми) на „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд” („Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”) – подготвяното от режисьора Дейвид Йейтс и авторката и сценарист Дж. К. Роулинг завръщане в магическия свят на Хари Потър, което е директно продължение на „Фантастични животни и къде да ги намерим“, в края на който, с помощта на зоомага Нют Скамандър (Еди Редмейн), могъщият черен магьосник Гелърт Гринделвалд (Джони Деп) е заловен от MACUSA (Магичния конгрес на Съединените Щати).

Действието на „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“ се развива през 1927 г., само няколко месеца след събитията в първия филм. Гринделвалд успява да избяга и започва да събира последователи, повечето от които не подозират истинската му цел – да създаде чистокръвни магове, които да властват над не-магичните същества. В опит да осуети плановете на Гринделвалд, Албус Дъмбълдор (Джуд Лоу) призовава бившия си ученик Нют, който се съгласява да помогне на общото дело, като не може да предположи какви опасности ги очакват. Любовта и лоялността са поставени на изпитание – дори сред най-добрите приятели и в семействата на все по-сериозно разделения свят на магьосниците…

Вижте новия трейлър, а веднага след него ви предлагаме и кратък поглед зад кулисите, посветен на Хогуортс.

Ако не сте фенове на магическата вселена на Роулинг и досегашните реклами на „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“ не са ви грабнали, едва ли тази ще промени нещо. От друга страна, предполагаме, че феновете са във възторг, още повече, че в трейлъра виждаме неща като магическата пръчка, която има Дъмбълдор, преди да се сдобие с Могъщата пръчка, както и човешката форма на Нагини (Наджини) – небезизвестната змия на Волдемор, която виждаме и на един от новите character постери.

Лично ние с удоволствие ще гледаме „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“, въпреки че не сме сред най-големите фенове – нито на „Фантастични животни и къде да ги намерим“, нито на серията за Хари Потър като цяло. Обичаме обаче високобюджетни фентъзита с всевъзможни магически твари и джиджавки.

плакат fantastic_beasts_the_crimes_of_grindelwald_ver8_xlg fantastic_beasts_the_crimes_of_grindelwald_ver7_xlg fantastic_beasts_the_crimes_of_grindelwald_ver6_xlg fantastic_beasts_the_crimes_of_grindelwald_ver5_xlg fantastic_beasts_the_crimes_of_grindelwald_ver12_xlg fantastic_beasts_the_crimes_of_grindelwald_ver11_xlg fantastic_beasts_the_crimes_of_grindelwald_ver10_xlg

Режисьор на „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд” („Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”) е Дейвид Йейтс, а за сценария отговаря самата Дж. Р. Роулинг. В ролите са Еди Редмейн, Джуд Лоу, Дан Фоглър, Катрин Уотърстън, Алисън Судъл, Езра Милър, Клаудия Ким, Калъм Търнър, Зоуи Кравиц, Джони Деп и др.

Премиерата е на 16 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *