Непотвърдените подозрения за трета част в поредицата „Kingsman” бяха официално потвърдени от 20th Century Fox – Матю Вон се завръща като режисьор и сценарист на, за момента, доста неравната поредица.

Спомняме си добре и двата филма – първият „Kingsman” беше тотална изненада, отникъде ни сервира Колин Фърт като екшън супергерой и Тарън Еджертън като отдаденото му протеже в битките и джентълменстването. Отвя ни с приятните си герои, свежия си хумор и изключително заснетия екшън. Вторият „Kingsman: Златният кръг” беше…. Ами, натъпкан с готини актьори? Общо взето това можем да му признаем.

Истината е, че все още не са успели да ни загубят интереса. Матю Вон с кредитите си на „Х-Мен: First Class” и „Kick-Ass” ни е показал, че е повече от отличен режисьор на блокбъстъри със сърце и душа и изпипана вътрешна вселена, и „Златният кръг” не ни заличи напълно доверието в него. По-скоро сме учудени, че се залавя с трето продължение, предвид това, че той беше доста нашумял с изказването си, че няма да прави продължения, освен ако не вярва изключително много в историята, която има за тях. Само че нали знаете кое винаги е по-важно от нечий артистичен интегритет? „Златният кръг” направи също толкова пари, колкото и първият „Kingsman”, въпреки че беше по-зле приет , както от критиката, така и от публиката.

Изненадваме се също и от скорошната премиерна дата. За сега поне третата част в поредицата би трябвало да излезе на 8 ноември 2019, което по наши груби сметки значи, че трябва да започва да се снима съвсем скоро. Това първо ни показва че останалите обявени проекти на Вон – „Courage” и „I am Pilgrim” остават на заден план. Второ, ще се завърнат ли всички познати вече герои? Тарън Еджертън, без който не мислим, че може да стане, все още снима „Rocketman” – биографичния филм за Елтън Джон. Чанинг Тейтъм от години вече все е на ръба да започва „Gambit”, Педро Паскал снима „Wonder Woman 1984“, а Марк Стронг има цели 3 проекта в препродукция. А Хали Бери? А Джеф Бриджес? Сериозно, вторият филм беше натъпкан със страхотни актьори. Само Колин Фърт в момента няма обявен задвижен проект, но той ще си прави каквото си иска така или иначе, защото е цар.

Ще следим развитието и официалните обявления за това кои от бандата ще се завърнат за продължението и ги очакваме наистина скоро, ако тази премиерна дата смятат да я спазват.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Вторият наистина беше зле, но първия е класика! Дано този е добър поне колкото първия, че да стане прилична трилогия. Не ги мислете актьорите – снимките ще траят 30-60 дни, а те отдавна са си сложили автографите по договорите щом сега обявяват датата.