джон гудман в captive state

Give thanks!

Кажете благодаря за първия тийзър трейлър на „Captive State” – новият филм на режисьора на „Възходът на планетата на маймуните Рупърт Уайът. Писали сме за този проект няколко пъти, но беше отдавна и ако сте забравили за какво става дума, супер, защото смятаме, че ако гледате трейлъра без каквато и да е предварителна информация, ще е по-добре. Не че е нещо кой знае какво (сега да не се подготвите за нещо специално), просто така ни се струва.

Само ще кажем, че „Captive State” е с участието на Джон Гудман, Вера Фармига, Аштън Сандърс и Джонатан Мейджърс. Затова вижте за какво става дума.

Точно така, става дума за класическа социално-политическа антиутопия с извънземен туист. Действието на филма се развива в Чикаго, близо десетилетие след извънземна окупация и представя и двете страни в конфликта – сътрудниците и дисидентите. Не е най-оригиналната история, но пък разчитаме, че Рупърт Уайът и съпругата му Ерика Бийни, които са автори на сценария, са намерили интересен ъгъл.

Чакаме следващ трейлър, за да видим каква ще е общата посока. Ако подходът на Уайът е подобен на този във „Възходът на планетата на маймуните” – с повече внимание към героите и по-малко екшън (или такъв, който да служи на историята) ще сме доволни. Човекът определено има талант и не сме загубили вяра в него, въпреки че се разочаровахме от „The Gambler”.

плакат

Режисьор на „Captive State” е Рупърт Уайът („Възходът на планетата на маймуните”, „The Gambler”), който е и сценарист наравно с Ерика Бийни. В ролите са Джон Гудман, Вера Фармига, Аштън Сандърс, Кевин Дън, Д. Б. Суийни, Машийн Гън Кели, Маделин Бруър и др.

Премиерата е 29 март 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments