В началото на октомври 2017 г., точно когато „Блейд Рънър 2049” тръгна по кинта, получихме първи трейлър на „Replicas” – фантастичен трилър с участието на Киану Рийвс като неврохирург, който е на път успешно да пренесе човешкото съзнание в компютър, когато съпругата и децата му му загиват в автомобилна катастрофа. Отчаян той опитва да създаде техни клонинги, но е изправен пред дилемата, че може да върне към живот само три от четирите члена на семейството си.

Сега (година по-късно) получаваме нов трейлър на „Replicas”, който обаче е далеч по-кратък от предишния, води се тийзър (а ние сме напълно съгласни с това) и представя филма в съвсем различна светлина. Сякаш разпространителите от Entertainment Studios са решили напълно да пренебрегнат всичко, което знаем и сме видели до момента и да започнат начисто. И друг път са се случвали подобни неща – кампании са били възобновявани след година почива и ако има наяква промяна в посоката, в която се рекламира филмът, обикновено новите трейлъри са премонтирани в различен стил, а не са абсолютни тийзъри.

Дааам. Скокнете до предишната ни новина и направете сравнение между двете реклами. Човек би си помислил, че сме объркали линковете, но не сме. Любопитно ни е как ще се развие кампанията на „Replicas” и като какъв филм ще се опитата да ни го продадат. Лично ние смятаме, че както и да ни го представят, крайният резултат няма да е много различен от това, което предполага синопсиса. Да се надяваме, че ще е поне гледаем, защото за друго нямаме надежди.

Режисьор на „Replicas” е Джефри Начманоф, по идея на Стивън Хамел и сценарий на Чад Сейнт Джон. В ролите са Киану Рийвс, Алис Ив, Томас Мидълдич, Джон Ортиз, Емили Ейлин Линд и др.

Премиерната дата в все още не е известна. Имаме обещание за „coming soon”, но да видим.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Твърде лош филм ! Може да се опише като Киану Рийвс е новия Господ ! Единствената новост за жанра е присъствието на религозното течение Христофашизъм ! Лична оценка -5!