skin с джейми бел

В ексклузивен репортаж Variety съобщиха, че A24 и DirecTV са закупили правата за разпространението на „Skin”, който дебютира на фестивала в Торонто.

Skin” разказва историята на Брайън Уайднър, бивш член на неонацистка организация, който поставя живота си в опасност, когато се опитва да се откъсне от движението. През 2011г Уайднър е фокусът на документалния „Erasing Hate” на Бил Брумел. Документалният филм проследява 18-месечните опити на Уайднър да премахне расистките и нацистките татуировки, покриващи цялото ми тяло и лице, което се оказва изключително болезнена и сложна процедура.

За сега не знаем дали филмът с Джейми Бел ще следва точно същата траектория като документалния, или ще започне с ранните години на Уайднър – той се присъединява към неонацисткото движение, когато е на 14 години. Наричан е от останалите скинари „питбул”, тъй като печели уважението им с изключителнат си агресия и бруталност. Бръснарският нож е бил избраното му оръжие. По-късно обаче се жени и има деца, започва да има съмнения в убежденията и действията на неонацисткото движение и решава да го напусне, с помощта на съпругата си и чернокож активист.

Веднага щом видяхме, че А24 са закупили правата, бяхме сигурни, че става дума за филм, който ще бъде част от разговорите за големите награди. Все пак през последните години А24 продуцираха и разпространяваха някои от най-възхваляваните и награждавани филми като „Moonlight”, „Стая“, „Ex Machina”, „Lady Bird” и още много.

Режисьорът е израелецът Гай Натив, чийто предишни три пълнометражни филма участват в състезателните програми на големите филмови фестивали като Берлинале, Сънданс и Трайбека. Освен това залагаме големи надежди на Джейми Бел, когото много харесваме като актьор и присъствие, особено в по-малките му роли, като миналогодишния „Film Stars Don’t Die in Liverpool”, както и в „Snowpiercer”. Бел е споделил пред Variety, че е прекарвал по час и половина всеки ден в гримьорския стол, за да му бъдат слагани татуировките, които покриват героя му, както и протези на зъбите и носа. Тази трансформация неизбежно ще доведе до сравнения с Едуард Нортън в „Американска история Х” и ще ни бъде интересно да видим как Бел ще се разграничи от тази иконична роля.

В „Skin” участват още Вера Фармига като „матриарха на неонацистката банда”, Майк Колтър, Даниел Макдоналд и Бил Кемп. Фимлът ще дебютира за широката публика през 2019г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *