david-robert-mitchell_01

Често едно име е напълно достатъчно, за да превърне проект в супер ранен етап и без особено много яснота в чакан с нетърпение филм с огромен потенциал. Разбира се, често оставаме разочаровани, но вярваме, че с Дейвид Робърт Мичъл няма да се получи така – след като страшно много ни зарадва с „It Follows„, чакаме „Under the Silver Lake“ с Андрю Гарфийлд със сериозен интерес. Сега добавяме още едно заглавие към списъка с любопитни филми, макар и с известни уговорки, защото този път Мичъл няма да режисира, а ще е само сценарист.

Става дума за „They Hear It“ – пълнометражна версия на едноименната хорър късометражка на Джулиън Тери, която се очаква да напомня на „Птиците“ на Алфред Хичкок и на „То“ по Стивън Кинг. Какво точно ще рече това, не сме сигурни, но искаме да разберем и то по-скоро. Не сме гледали оригиналната късометражка, затова няма да коментираме нито работата на Тери, който отново ще е режисьор, нито сюжета, който се върти около загадъчно присъствие в малко градче, излъчващо особен звук (The Sound), който привлича децата.

They Hear It“ ще е пълнометражният дебют на Джулиън Тери, който има няколко доста успешни късометражки, но засега не знаем други подробности за проекта, освен че Дейвид Робърт Мичъл ще е сценарист, а продуценти ще са Джон Силк („Терминатор: Спасение„) и Блейк Ейвъри за Legendary Entertainment, както и Алекс Хайнеман („The Gunman„) и Андрю Рона („Equilibrium„) за The Picture Company. Надяваме се скоро да научим малко повече за „They Hear It“ и ще ви държим в течение, а междувременно продължаваме да чакаме „Under the Silver Lake„, чиято премиера беше отложена за 7 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *