Ако следите новините ни, посветени на проекта, знаете, че не сме много ентусиазирани (най-вече заради трейлърите) за предстоящия „Хищникът“ („The Predator“) на Шейн Блек и поради тази причина не сме супер активни в отразяването на всяка подробност от рекламната кампания. От друга страна, ще излъжем, ако кажем, че все пак не таим някаква малка надежда за качествен (от гледна точна на развлечение) филм и от време на време, както в случая, се включваме с някой бърз ъпдейт по темата.

Всъщност основна провокация за настоящия ъпдейт, включващ един поглед зад кулисите, два ТВ спота, няколко снимки и плакат, се оказа това, че вчера приключихме снимките на предстоящия епизод на подкаста ни Inglourious Kunts, посветен на поредицата за Хищника, вследствие на което успяхме да се позапалим и да решим да наваксаме с по-интересните пропуснати неща от рекламната кампания. Вижте ги.

Зад кулисите

ТВ спотове

Тук сме без коментар. Мнението ни и всякакви подробности и рекламни материали за „Хищникът“ може да откриете в новините ни, а вместо това ви предлагаме официалния синопсис и споменатите нови снимки и плакат.

От дълбокия космос до улиците на американско предградие, ловът се завръща в експлозивния нов филм на Шейн Блек от „Predator“ поредицата. Сега най-смъртоносните ловци във вселената са по-силни, по-умни и по-убийствени отвсякога, благодарение на генетичен ъпгрейд с ДНК на други видове. Когато малко момче случайно предизвиква завръщането им на Земята, банда бивши войници и един учител са единствените, които могат да предотвратят края на човечеството.

хищникът Twentieth Century Fox presents "The Predator." Twentieth Century Fox presents "The Predator." Twentieth Century Fox presents "The Predator." Twentieth Century Fox presents "The Predator." Twentieth Century Fox presents "The Predator." the-redator-img08-20180827 плакат

Режисьор на „Хищникът“ („The Predator“) е Шейн Блек („Kiss Kiss Bang Bang ”, „Железният човек 3”, „Любезните пичове“), който е и сценарист наравно с Фред Декър („RoboCop 3“). В ролите са Бойд Холбрук, Оливия Мън, Треванте Роудс, Стърлинг К. Браун, Джейкъб Тремблей, Кийган Майкъл Кий, Алфи Алън, Томас Джейн, Ивон Страховски, Едуард Джеймс Олмос, Джейк Бюси, Агусто Агилера и др.

Премиерата е 14 септември 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

 1. За съжале май ще заложат повече на комерс, отколко на класиката. Жалко. Все пак имам голяма носталгия по първия и ще имам очаквания за този.

 2. Като екшън, поне от спотове и трейлъри, стои класи над безличния и бутафорен „Predators“, но като история и тон продължава да ме дразни. Дано всички грешим и всъщност нещата да са се получили поне сносно.

  1. Блахахах – и къде видя екшън в тия ТВ-спотове, бе Узи??? Всеки търчи наляво-надясно и показват Хищника за части от секундата, хвърляйки хора напред-назад. Пълен смях! Predators не е перфектен, но и в трейлърите и в самия филм имаше СТРАХОТЕН екшън! Помни ми думите – ще излезеш от залата, казвайки си: „Беше ок, но дори Predators е по-добър!“ 😉

  2. Аз знам, че няма да е добър колкото ми се иска. Вече съм реалист. Жалко, че Арнолд вече няма интерес към Предатора, а само към Терминатор.Но и да имаше сценария и режисурата ще куцат . Това не са точните хора за ранга на такъв филм

  3. „Predators“ e плачевно беззъб филм с анемичен екшън, трагичен кастинг и телевизионна „естетика“. Относно „The Predator“ – съдя за него покрай всички спотове и трейлъри, засега изглежда непростимо тъпо във всяко отношение, освен (с уговорки) като зрелище.

  4. Прав си за Арни – жалко е, че няма да участва (а е бил много близо до участие). Но и аз като теб ще бъда реалист и ще кажа следното: Филмът може да е добър, може и да е мега-зле – в момента се моля само и единствено да е … поносим (понеже имам вяра в Шейн Блек) … и най-вече ДА НАПРАВИ ПАРИ в бокс офиса! Предпочитам един лош ентри в поредицата, но да е достатучно доходоносен, че да направят (евентуално) продължение, което да е по-добро и да държи Хищника на големия екран дълго време, отколкото да флоп-не яко и да погребат поредицата за още 10 години…

 3. Тази поредица отдавна трябваше да е затворена страница, същото се отнася и за Alien.