джош транк
Джош Транк

Дали вече не е време за нещо повече от „тийз“-постове в различните социални мрежи, с които ни бомбардират Том Харди и режисьорът Джош Транк? Още един поглед към образа на прочутия престъпник Ал Капоне във „Fonzo“ предлага мистър Транк, като този път сме почти сигурни, че снимката е от самия филм, не от снимачна площадка, подготвителни сесии, проба на грим и костюми и други подобни случайности, които ни попадаха до момента.

Обръщайки поглед назад, очевидно не сме били толкова досадни с многобройни новини по темата, но тандемът Харди-Транк започна лекинко да ни лази по нервите с липсващия трейлър, който би трябвало вече да може да бъде сглобен. Вярно е, не са казали кога ще пуснат филма, и дори липсва официална снимка/постер в профила му в imdb, но все ни се струва, че Вече е Време!

том хатрди като ал капоне

Припомняйки официалния синопсис на филма, няма да пропуснем да добавим, че вярваме безрезервно в хамелеонските способности на Том Харди и сме сигурни, че ролята ще му пасне като… халат, ушит специално по неговите мерки!

Алфонс Капоне е най-прочутият и страховит ганстер в американската история – безскрупулен бизнесмен и контрабандист, който управлява Чикаго с желязна хватка. На 47 години, след като прекарва почти десет от тях в затвора, където нелекуваният сифилис се справя възможно най-безмилостно с един от най-бруталните ганстери на всички времена, прояденият от деменция мозък на Алфонс, в комбинация със спомени от миналото, връщат бруталната младост, изпълнена с насилие, в настоящето…

Fonzo“ е написан и режисиран от Джош Транк („Chronicle“, „Fantastic Four“), продуцентските отговорности се поделят между Джон Шоенфелдер („Tau”) и Лоурънс Бендър („Inglourious Basterds”). В ролята на адвоката на прословутия Ал влиза комедианта Нийл Бренан, а във филма участват още Линда Карделини, Мат Дилън, Кайл Маклоклан, Катрин Нардучи и др. Докато новините за „Venom“ валят непрестанно, ние тръпнем в очакване на премиерна дата за „Fonzo“!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *