MV5BNmNmNmQ1MjEtZTY5ZS00ZDk3LWFmNWItNDJlZDNiYTEwZTM1XkEyXkFqcGdeQXVyMTgyOTE3ODE@._V1_SY1000_CR0,0,1508,1000_AL_

Дойде време да хвърлим поглед и върху режисирания от Бен Стилър сериал Escape at Dannemora”. Той ще бъде рзпространяван от Showtime и в основата на историята е едно абсолютно невероятно бягство, случило се в щата Ню Йорк през лятото на 2015 година, заради което силите на целия щат са мобилизирани в търсене на осъдените и измъкнали се от затвора убийци Ричард Мат и Дейвид Сует. Помощник в тази дръзка авантюра е била една омъжена служителка в затвора – Тили Мичъл.

Уникалното в случая, поне от първия поглед, който ни предоставя трейлъра, са образите на главните действащи лица с впечатляващите превъплъщения на Бенисио дел Торо и Пол Дейно в ролите на убийците и особено преобразената до неузнаваемост Патриша Аркет като Мичъл.

Вижте за какво става дума.

https://www.youtube.com/watch?v=RVbOjP1Ziec

Тили Мичъл (Аркет) е обикновена жена от работническата класа, майка и съпруга, която е наета в затвора да отговаря за шивашкия цех и в един момент се оказва в сексуална връзка с двама престъпници – Ричард Мат (Дел Торо) и Дейвид Сует.Мат е артистична натура и силен, волеви затворник, който е автор на идеята за бягството, а осъденият за убийство на ченге Сует наистина си пада по Тили и неволно става съучастник на Мат. Тили се съгласява да им помогне да избягат, като скрива остриета в замразени хамбургери.

Колкото и да е невероятен този сюжет, не бива да забравяме, че наистина се е случил! Как ще го интерпретира Бен Стилър – дали ще заложи на невероятните детайли в него или на мрачните нюанси в историята – това предстои да разберем… Това, което е сигурно за момента, дори и само от трейлър-впечатления, са образите на тримата главни герои – и Дел Торо, и Дейно изглеждат абсолютно автентично-плашещи, а сме сигурни, че от Аркет можем да очакваме наистина уникално изпълнение…

MV5BZjNhZjRjYmYtMmYxNS00OWQ3LWE4NzEtM2NkOTFiMzMzNTZiXkEyXkFqcGdeQXVyMTgyOTE3ODE@._V1_SY1000_CR0,0,1486,1000_AL_ 123 MV5BMTI5NjcwZmMtNGMwYi00ZjJjLWE1YTAtMDUyNDg4MzEwOTQ3XkEyXkFqcGdeQXVyMTgyOTE3ODE@._V1_SY1000_CR0,0,1488,1000_AL_

В актьорския екип на „Escape at Dannemora” участват още номинираната за „Златен Глобус” и „Еми” Бони Хънт, награждаваният актьор Ерик Ландж и номинираният за „Еми” Дейвид Морс. Сред изпълнителните продуценти са още Брет Джонсън („Mad Men”) и номинираният за „Оскар” Майкъл Толкин („The Player”) – двамата са и съсценаристи, както и Брайън Зуриф („Steve Jobs”), трикратно номинираният за „Оскар” Майкъл де Лука („The Social Network”, „Fifty Shades of Grey”) и Ники Уейнсток.

Премиерата на „Escape at Dannemora” е на 18 ноември 2018 по Showtime. Ще ни е интересно какви отзиви ще получи от публиката!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Перфектна първа серия ! Тандемът Пол Дано – Патриша Аркет работи безотказно особено в секс сцената ! Впечатляващо е да се види Аркет с телосложение близко до това на Кати Бейтс !