ben is back с лукас хеджис и джулия робъртс

Звездата на Лукас Хеджис заблестя ярко преди две години покрай драмата „Манчестър край морето“ на Кенет Лонерган – изпълнение, което заслужено му донесе номинация за Оскар в категорията „Най-добър актьор в поддържаща роля“. Тогава пък колегата му Кейси Афлек грабна заветната статуетка. Година по-късно името на Хеджис отново си заслужи място сред отличниците с участието си в „Lady Bird” и „Три билборда извън града“ на Мартин Макдона.

Скоро ще го видим във втория режисьорски проект на Джоел Еджертън „Boy Erased“, в който Хеджис влиза в ролята на 19-годишния Джаред принуден от консервативните си родители (в ролите Ръсел Кроу и Никол Кидман) да излекува своята хомосексуалност, както и в режисьорския дебют на Джона Хил „Mid90s“.

Третият проект, в който младия Хеджис е начело е озаглавен „Back Is Back“ и е написан и режисиран от неговия баща Питър Хеджис. В утрото на Бъдни вечер Бен неочаквано се завръща у дома, а неговата майка Холи (Джулия Робъртс) е силно разтревожена дали той ще остане чист докато пребивава в родното си градче. Действието на филма се развива в рамките на 24 часа, които ще бъдат тест за техните взаимоотношения.

Наличието на имена като Лукас Хеджис и Джулия Робъртс, която тази есен ще гледаме и в сериала „Homecoming“ на Сам Исмаил („Mr. Robot“), са достатъчни да подхранят любопитството ни и сме в очакване на пълен и малко по-издайнически относно сюжета трейлър.

Режисьор и сценарист на „Back Is Back“ е Питър Хеджис („Dan in Real Life”, „The Odd Life of Timothy Green”) Освен Лукас Хеджис и Джулия Робъртс във филма участват още Къртни Б. Ванс и Кетрин Нютън.

LD Entertainment, Lionsgate и Roadside Attractions пускат „Ben Is Back“ в разпространение от кината от 7 декември – точно в сезона на Оскаровите фаворити. Надяваме се да влезе в списъка на добрите заглавия.

ben-is-back-img2-20180826

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *