Дали любимата ни Ребека Фъргюсън ще тръгне по (лошия?) път на толкова много актьори, които след като изведнъж придобият сериозна популярност, започват да участват едва ли не във всеки втори филм, който им се предлага? След големия си пробив в киното с „Мисията невъзможна: Престъпна нация” (преди това най-известната и успешна изява е в сериала „The White Queen“) шведската актриса започна да се появява във все по-големи филми и името ѝ да се свързва с все повече предстоящи проекти.

Преди един месец научихме, че Фъргюсън ще изпълни ролята на основния антагонист в екранизацията на продължението на „Сиянието“ на Стивън Кинг „Доктор Сън“, а днес Deadline съобщават, че тя ще се присъедини към актьорския състав и на предстоящата нова версия на „Мъже в черно“. Засега не е ясно каква точно ще бъде ролята ѝ, като единственото уточнение, дошло от Sony, е, че няма да е „the female lead“ – тази чест се пада на Теса Томпсън, която застава редом до Крис Хемсуърт. Спекулира се, че може да става дума за ролята на злодея във филма (ала Лара Флин Бойл), но засега това са само слухове. Без значение каква ще е ролята на Ребека Фъргюсън, ние сме доволни и определено този проект ни става малко по-симпатичен.

Възползваме се от случая да отбележим още няколко актьорски попълнения, които се появиха след новината ни за присъединяването на Лиъм Нийсън. Това са Кумал Нанджиани, Рейф Спол, танцовото дуо Les Twins и голямата Ема Томпсън. Извън Томпсън, която се завръща като Агент О, позната ни от „Мъже в черно 3“, за останалите роли не се знае нищо – възможно е да са извънземни, а е възможно и да са други агенти, защото според официалната информация новият „Мъже в черно“ ще бъде ансамблов, а не съсредоточен само върху два персонажа, както бяха предишните филми.

А сега ви предлагаме и една неофициална снимка от снимачната площадка, на която може да видите Крис Хемсуърт в костюм и задължителните за франчайза черни очила.

крис хемсуърт

Режисьор на „Мъже в черно“ („Men in Black“) е Ф. Гари Грей („Италианска афера“, „Straight Outta Compton“, „Бързи и яростни 8“), а сценарият е дело на Мат Холоуей и Арт Маркъм, по образи създадени от Лоуел Кунингам. Уолтър Ф. Паркс и Лори МакДоналд са продуценти, а Стивън Спилбърг отново е изпълнителен продуцент.

Премиерата е 17 май 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *