ralph-breaks-the-internet-img03-20180813

Даваме си сметка, че вече трудно може нещо да ни учуди в света на големите мейджър компании. И както се шегуват колегите от Collider – ако в скоро време Disney решат да купят Warner Bros., като нищо може да включат Wonder Woman в популярната сред малките момиченца сериозна група принцеси… Повод за това умозаключение е участието на Гал Гадот в симпатичната анимация „Ралф разбива интернета“ като гласа на нахаканата Шанк, майсторка в уличните гонки и владетелка на кормилото в една от видеоигрите в мрежата – „Slaughter Race“.

Много би ни харесало, ако резултатът от бясното състезание с коли се окаже касапница, но надали нашите „мечти“ се вписват в „нормативите“ на Disney като „подходящи“ за детска аудитория. Ето как изглежда Ванилъпи „Сладка треска“, когато се разочарова от верния си другар Ралф и… натисне газта до дупка!

Време беше за поглед към принцесното сборище – особено чаровен е шотландският акцент на червенокосата Мерида („тя е от друго студио!“), която обобщава в две изречения целия си съзнателен живот (награден с „Оскар“ през 2013 година). Сериозно впечатление прави броят и тоталното разнообразие от красавици – надали някой, освен малките момичета, които (все още) си играят с кукли, си дава сметка колко на брой са „принцесите“ на Disney… Ванилъпи с разбиране се включва в селфи-манията им и действа за „зарибяване“ на публика с образа на малкото сладурче, което доказа, че знае… как да шофира! Ако бяха избрали и друга музичка като фон на този нов поглед към новото рисувано приключение в мрежата – ценя нямаше да имат!

За разсеялите се маниаци на тема анимация, които (може и да) са пропуснали „Разбивачът Ралф“ преди шест години, ето отново синопсиса на втората част от приключенията на Ралф и малката му приятелка:

Действието на „Ралф разбива интернета“ се развива шест години след събитията в първия филм. Благодарение на новите wi-fi технологии, аркадните игри стават част от световната мрежа и Разбивачът Ралф (Джон К. Райли) се отправя на мисия да открие резервна част, с която да спаси играта на верния му другар Ванилъпи (Сара Силвърман) „Сладка треска“. Двамата се сблъскват с нови порядки и обичаи, светове и образи и трябва да разчитат на гражданите на интернет, за да намерят верния път. Сред колоритните герои, които срещат, са онлайн предприемачът Даааа (Таражи П. Хенсън), който оглавява алгоритмите, сърцето и душата на модерния сайт BuzzzTube, отраканата Шанк (Гал Гадот) – безмилостен автомобилен състезател от „Slaughter Race“, както и някои от най-известните принцеси на Дисни.

Режисьори на „Ралф разбива интернета“ („Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2“) са Рич Муур и Фил Джонстън („Разбивачът Ралф“, „Зоотрополис“), a продуцент е Кларк Спенсър. Ролите в оригинал озвучават Джон К. Райли, Сара Силвърман, Джейн Линч, Джак МакБреър, Кристен Бел, Манди Мур, Идина Мензел, Таражи П. Хенсън, Алън Тудик, Минг-На Уен, Кели Макдоналд, Джоли Бенсън, Антъни Даниелс и др.

Премиерата е 23 ноември 2018.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *