photo: Screen Rant
photo: Screen Rant

По-рано тази година Кери Уошингтън най-накрая приключи със скандално тъпия сериал „Scandal“ на АВС, в който тя беше единственото качествено нещо, и сега има време за нови и значително по-интересни проекти. Един от тях е сериалът „Old City Blues“ на Hulu – доста любопитна на пръв поглед екранизация по едноименния комикс на Джанис Милоноджанис. Hulu са избрали Гор Вербински за режисьор, а основен сценарист ще е Араш Амел. Уошингтън, Вербински и Амел ще са и изпълнителни продуценти, заедно с Крис Блек („Outcast„), който ще е шоурънър на фантастичния сериал.

Действието на „Old City Blues“ се развива през 2048 г. в град, наречен Нова Атина, построен върху руините на днешна Гърция. В това опасно бъдеще специални полицейски сили защитават гражданите от високотехнологични престъпници, наркотрафиканти и политическа и корпоративна корупция. Крехкият баланс е рязко нарушен от бруталното убийство на основателя на корпорация „Хаяши“, който е киборг. Това, което първоначално изглежда като престъпление от омраза, се оказва мистерия, която принуждава героите да се отправят към пустошта, наречена Стария град.

Засега не е ясно каква ще е ролята на Кери Уошингтън, но е много вероятно сюжетът и героите да бъдат леко променени, за да допадат повече на американската тв публика. Ние сме фенове на Уошингтън и ни се струва, че комбинацията с Гор Вербински има шанс да се получи много добре. Доколкото разбираме, по „Old City Blues“ вече се работи и въпреки че засега няма планирана премиерна дата, предполагаме, че скоро ще пишем още новини за проекта. Един трейлър, който да ни даде представа за атмосферата и визията, ще ни дойде много добре. Ще ви държим в течение с развитието на „Old City Blues„.

Giannis Milonogiannis Old-City-Blues Art_crop

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *