На 6 септември 2019 г., кошмарът на малки и големи ще тръгне отново по петите на невръстните жителите на градчето Дери. Първата част на „То“ ни остави по-скоро със смесени чувства, но „гладът“ ни за „It: Chapter Two“ на Андрес Мушети нарасна значително след новините за актьорите, които ще влязат в кожите на вече порасналите членове на Клуба на неудачниците.

А тези актьори, които можете да видите събрани заедно на първата им официална задкулисна снимка, са Джесика Частейн (Бевърли Марш), Джеймс Макавой (Бил Денброу), Бил Хейдър (Ричи Тозиър), Джеймс Рансън (Еди Каспбрак), Анди Бийн (Станли Юрис), Джей Райън (Бен Ханском) и Айзея Мустафа (Майк Хенлън).

itchpater2cast11

Към горния актьорски състав се присъединиха още Ксавие Долан (Ейдриън Мелън), Уил Байнбринк (Том Рогън), Джес Уекслър (Одра Филипс) и Тийч Грант като побойника Хенри Бауърс, когото последно видяхме да пропада в неизвестното. Също така, във филма ще се завърнат и децата Джейдън Либерхър (Бил), София Лилис (Бевърли), Уайът Олеф (Станли), Фин Улфхард (Ричи), Джереми Рей Тайлър (Бен), Чоузен Джейкъбс (Майк), Джак Дилън Грейзър (Еди).

Разбира се, в „It: Chapter Two“ се завръща и Бил Скарсгард като иконичното зло Пениуайз. Младият актьор, който успешно тръгна по пътя на баща си Стелан Скарскард и по-големия си брат Александър, споделя размисли по предстоящото продължение, определяйки го като странно и сюрреалистично. Преди да се запознаете с мислите му по-подробно ви предлагаме няколко задкулисни и viral снимки, които се появиха от последния път, когато писахме за проекта.

itphotos

34700672_2041082416158841_1659932631438983168_n

It-Chapter-Two-Bev

А сега ето какво споделя Бил Скарсгард по отношение на неговата, доста харесвана от феновете интерпретация на Пениуайз, както и за завръщането към ролята в продължението, след успеха на първия филм:

Много е странно, защото вече всичко е различно. Когато изиграх ролята за първи път, никой не знаеше как ще се получи и имаше толкова много очаквания. Аз не знаех дали ще се получи и дали хората ще го възприемат. Имаше доста тревоги по въпроса. Но беше и яко, защото аз си правех нещо мое и никой не знаеше какво е, никой не ми казваше как да го правя. Реших да се отдалеча от изпълнението на Тим Къри и сам да измисля нещо откачено. С режисьора Анди (Мушети) работихме много отблизо. А сега, защото филмът се превърна в такъв феномен, аз сякаш трябва да се ре-адаптирам.

Героят стана иконичен. Пениуайз е звезда. Има Instagram постове на хора, които се маскират като Пениуайз или маскират децата си като него за Хелоуин. ЛеБрон Джеймс беше Пениуайз. Сюрреалистично е. Сега вече е нещо универсално. Не съм аз. И е много странно, че се завръщам към него. Не мисля, че някога ще имам подобно изживяване. Дуалистично е – аз и работата по героя, а сега и това, в което се превърна той. Но е забавно.

Направихме няколко репетиции и се изненадах колко много от героя вече го има. Моментално мога да го достигна, сякаш вчера сме приключили работа по първия филм. Всичко си е там. Затова подготовката и разкриването на героя са почти интуитивни, което е супер. Странно е, но се опитвам да се забавлявам, доколкото мога.

бил скарсгард
Бил Скарсгард демонстрира изражението на Пениуайз

Скарсгард има какво да каже и за колегите, които се присъединиха към екипа на „It: Chapter Two“:

Сега, когато камерите не работят, ще прекарвам времето си с възрастните актьори. Странно е и сюрреалистично, защото някои от тях са наистина големи звезди и в случая те се присъединяват към нещо наше. Те се присъединяват към нещо, което аз, Анди и децата сме направили. Те се присъединяват към бандата, така да се каже. Всички са много развълнувани и аз много се забавлявам с тях. С възрастните ще е много различно изживяване на снимачната площадка, но ще е забавно. Всички са много готини и талантливи. Мисля, че ще допринесат много.

Режисьор на „It: Chapter Two („То: Част II”) отново е Андрес Мушети, а сценарият е на Гари Дауберман. В главните роли ще видим Джесика Частейн, Джеймс Макавой, Бил Хейдър, Бил Скарсгард, Джей Райън, Джеймс Рансън, Айзея Мустафа и Анди Бийн.

Премиерата е 6 септември 2019.

it-pennywise-image
Пениуайз ви чака в кината

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 Comments

  1. Решете се кое е истина, щото един казва „харесва ни“, друг „смесени чувства“. Никак не беше лош първия, очаквам повече от втория.

  2. „смесени чувства“? Ще се наложи да проследиш криволичещата хартиена ⛵️ зад ъгъла ?

    1. Ха-ха, куул, Dredd. 🙂
      Никви смесени чувства. Не става първият „То“! 🙂 🙂

  3. Институцията просто е на силни психотропни! Първата част беше ВЕЛИКА! За тази съм силно скептичен.

    1. Велика? ВЕЛИКА?! Ако аз съм на психотропни ти на какво си?
      Филмчето става като за стандартен хорър – приличен е доста. Но за „То“? Липсва му това, което прави книгата специална. Липсва му сърце и душа – магията, ако ми позволиш да използвам тези клишета.

    2. Очевдидно истината е някъде по средата. Дринката еволюира от „не става“ до „става“, аз сигурно съм преувеличил с „ВЕЛИКА“ Донякъде съм съгласен за „сърцето и душата“, но за мен е чиста седмица! 😉

    3. Миле, братко, първата част на „ТО“ е УЖАСНА, толкова прахосан потенциал не съм виждал от „Годзила“ на Гарет Едуардс насам 😉

  4. По мои наблюдения със сигурност 2-рата част ще е по-добра от онази от 90-те 🙂