Макар да не ни е някакъв голям любимец, намираме Дан Фогелман за интересен творец и ни е любопитно как ще се справи с втория си (по наше мнение доста важен) опит в режисурата с предстоящата драма-романс „Life Itself“. Припомняме, че Фогелман е сценарист на разнообразни (и като теми, и като качество) филми като „Колите”, „Рапунцел и разбойникът”, „Оглупели от любов”, „The Guilt Trip“ и „Последният пенсионерски запой”, както и създател на сериалите „The Neighbors“ и „This Is Us”, а дебютът му като режисьор е с не особено оригиналния, но приятен „Дани Колинс“ с Ал Пачино.

Това, което знаем за сюжета на „Life Itself“, не е много. Действието се фокусира върху любовта на една двойка, чиято история е разказана от няколко поколения и се простира през няколко десетилетия и континента – от улиците на Ню Йорк до провинцията на Испания. Всичко е свързано в едно-единствено събитие. В ролите на двойката влизат Оскар Айзък и Оливия Уайлд, а сред останалите актьори са Оливия КукАнет БенингАнтонио Бандерас и Манди Патинкин.

Вчера Amazon представиха нов пълен трейлър на филма, който не разкрива кой знае какви нови подробности за историята, но според нас дава доста добра представа за това, което можем да очакваме. Вижте.

Ами-ии… Този трейлър само затвърждава усещането ни от тийзъра, че става въпрос за доста сълзлива (биеща към наивното) история и не успява да ни спечели истински, отвъд първоначалния ни интерес, свързан с творческия екип. Тъй като не сме баш в таргета на филма, по-скоро бихме го пропуснали, освен ако не чуем някакви добри отзиви, които да ни убедят, че той предлага нещо повече и по-стойностно от средното за този род продукции.

В допълнение вижте и един доста клиширан и скучен постер.

плакат

Сценарист и режисьор на „Life Itself“ е Дан Фогелман („Колите”, „Рапунцел и разбойникът”, „Оглупели от любов”, „This Is Us”), а в ролите са Оскар Айзък, Оливия Уайлд, Оливия Кук, Анет Бенинг, Антонио Бандерас, Манди Патинкин, Самюъл Л. Джаксън, Лая Коста, Кейтлин Кармайкъл и др.

Премиерата е 21 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *