Не е добре да се подхожда с предубеждения към който и да било проект. Първата асоциация при поглед към Крис Пайн инстинктивно е за участие в нещо захаросано и малко по-приказно, отколкото може да изнесе той като актьор. Но в случая иде реч за Пати Дженкинс, която явно е харесала отношението му към работата в „Wonder Woman“ и може би го е предложила/поканила на авантюристично пътешествие в близкото минало.

Трейлърът на телевизионната поредица „I Am the Night“ изглежда доста добре и дори излъчва известна безнадеждност – може би това се дължи на атмосферата, но със сигурност провокира интерес и бихме се поинтересували как се развива историята.

Първоначалното заглавие на поредицата е „One Day She’ll Darken“, а сюжетът е вдъхновен от невероятната истинска история на Фауна Ходел (в ролята Индия Айсли), една млада жена, която открива, че е осиновена. Тя решава да разбере истината за своето минало и попада на зловеща следа към прочут гинеколог, доктор Джордж Ходел (Джеферсън Мейс), въвлечен в най-мрачните тайни на Холивуд. Крис Пайн влиза в ролята на бивш пехотинец, превърнал се в репортер, когото заклеймяват покрай разкрития за Ходел и той решава да си върне репутацията, като проследи историята на Фауна. Истината вероятно се крие в холивудски скандал около убийството на прочутата „Черна далия“ в края на 40-те години…

Сценаристи на „I Am the Night, който ще се развива в продължение на шест епизода, са Сам Шеридан и Моника Белетски. За момента е сигурно, че Пати Дженкинс ще бъде режисьор на първите два епизода. Излъчването ще бъде по TNT в началото на 2019, като все още няма информация дали поредицата е предвидена за пускане и по Netflix – бихме се зарадвали на такава новина.

i-am-the-night-image i-am-the-night-image-2 i-am-the-night-image-3

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *