aquaman

Както вече споменахме, премиерата на дългоочаквания трейлър на „Aquaman“ на Джеймс Уан ще бъде в края на тази седмица на Comic-Con, а Warner Bros.  продължава да подържат интереса към филма с поредица снимки, интервюта от снимачната площадка и в случая, с дебюта на първия официален постер.

Засега избягваме да четем подробности за това, което ни очаква (всякакви сравнения с филмови класики си ги пропускаме по „дифолт“, а в случая още повече), тъй като се пазим да не си формираме предварително мнение и очаквания. Няма как обаче съвсем да избягаме от най-общото информационно течение (geddit?), откъдето научаваме, че действието на „Aquaman“ ще се развива след събитията в „Лигата на справедливостта“ и две трети от него ще бъде под вода, както и че като цяло филмът ще бъде „максимално верен на комикса“ и „по-малко мрачен“. Нещо, за което загатва и споменатият първи постер. Вижте го.

плакат

Изглежда ни приятен и засега това е всичко, което ще кажем. Ще си изчакаме трейлъра и чак тогава ще коментираме. Както вече стана ясно, той ще дебютира в края на тази седмица на Comic-Con. В тази връзка, режисьорът Джеймс Уан също се грижи да подклажда нетърпението в туитър акаунта си, където обяви, че довършва работата по трейлъра. Вижте поста му заедно с едно любопитно сравнение с комикса.

DiNHjTuWAAA-V1N

Режисьор на „Aquaman“ е Джеймс Уан („Заклинанието“, „Бързи и яростни 7“), а в главните роли ще видим Джейсън Момоа, Амбър Хърд, Патрик Уилсън, Уилям Дефо, Темуера Морисън, Долф Лундгрен, Яя Абдул-Матийн II и Никол Кидман.

Премиерата е 21 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. не се сещам за по-малко чакан от мен Комик кон за последните години.
   Ма толкова нулев итерес към предстоящите шитни

  2. UZUMAKI
   Съгласен съм напълно и също очаквам „Glass 🙂

 1. Малее, ако час и половина гледаме подводен филм, ще умрем от тъпня!