След като покори Сънданс и South by Southwest, определяният като „game changer“, най-обсъждан хорър филм на годината „Hereditary“ вече е на редовен показ в щатските киносалони, като през изминалия уикенд отбеляза най-големия дебют за любимата ни разпространителска компания A24. За да поддържат интереса към филма, те разпространиха нов трейлър, а ние се възползваме да наваксаме с няколко реклами, които сме пропуснали да отразим.

Освен че отбелязва факта, че „Hereditary“ вече е в киносалоните, новият трейлър илюстрира един от големите плюсове на филма – изпълнението на Тони Колет, което вече се спряга за „Оскар“. Не знаем ние дали бихме стигнали до там, че да кажем, че Колет заслужава чак „Оскар“ (да, някои от нас вече гледаха филма – не завиждайте!), но със сигурност е на страхотно ниво, достойно за награди, а тази реклама показва част от може би най-добрата ѝ сцена.

В случай, че сте пропуснали предишните ни новини по темата и не сте наясно за какво става дума във филма (между другото, колкото по-малко знаете, толкова по-добре), ще припомним, че „Hereditary“ е дело на дебютиращия като режисьор и сценарист Ари Астър и разказва за Ани Греъм (Колет), чието семейство се справя с последиците от скорошната смърт на нейната ексцентрична майка с доста труден характер, когато странни, загадъчни събития трансформират мъката им в страховит кошмар, който разкрива ужасяващи тайни за произхода им.

Както споменахме в началото, в добавка към горния трейлър ви предлагаме няколко реклами, които не сме отразили – един клип, свързан със сцената от горния трейлър, и едно промо, посветено на щатския Ден на майката. Вижте.

Чудно! Единственото, което ще кажем като коментар, е, че „Hereditary“ наистина е доста странен и наистина си заслужава и само можем да съжаляваме, че няма да го видим на екран у нас (има вероятност за фестивален показ, но тя е пренебрежимо малка).

И последно като допълнение, може да видите няколко постера.

плакат hereditary-poster-2-20180614 плакат

Режисьор и сценарист на „Hereditary“ е Ари Астър, а в ролите са Тони Колет, Алекс Улф, Мили Шапиро, Ан Дауд, Гейбриъл Бърн и др.

Филмът вече е в щатските киносалони, а у нас… от умрел писмо.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. RedLetterMedia ca пуснали ревю на филма, което ми се гледа почти толкова, колкото и самия филм ?