Пенсионираният Върколак Хю Джакман съвсем не стои без работа – в последните месеци се занимава с благотворителни каузи, включително да подкрепя приятелски Райън Рейнолдс в промотирането на Deadpool 2, освен това пусна своя брандирана марка кафе и благодари от цялото си сърце на всички замесени в любимия му проект „Най-великият шоумен”, защото саундтракът му вече придоби платинен статус. Междувременно се очакват „The Frontrunner” и „Bad Education” – два от проектите, по които Джакман работи, но очевидно обстоятелствата позволяват да се нагърби с още ангажименти.

В продължение на няколко години продуцентите Уолтър Паркис и Лори Макдоналд се опитват да стартират работа по биографичен филм за агента на ЦРУ Робърт Еймс, като заглавието на този проект е „The Good Spy”. Оказа се, че мечтата им е на път да се сбъдне, тъй като точно Хю Джакман, както и режисьорът на предстоящия „AdriftБалтазар Кормакур, вероятно ще се присъединят към екипа, за да превърнат идеята във филм.

Сценаристът Ф. Скот Фрейзър в момента е ангажиран с работата по нова версия на адаптацията, направена по биографията на Еймс, чиито автор е Кай Бърд. Специалното в този агент на ЦРУ, работил по оперативни задачи в Близкия Изток, е вярата му, че със заздравяване на взаимоотношения могат да се преодоляват всякакви бариери. Филмът ще бъде разказ за неговата работа и живота му, който приключва в един бомбен атентат пред американското посолство в Бейрут през 1983 година.

The Good Spy” все още се води със статут „work in progress”, но ако Джакман и Кормакур се включат, всички са в готовност снимките да стартират още тази година. Любопитно ни е как ще се развие този проект и ще ви държим информирани за новини около него.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments