тайка уайтити
Тайка Уайтити

Нямаме намерение да отразяваме всеки кадър, който се появи от „Jojo Rabbit“ или снимачната му площадка, но точно този първи истински поглед не можем да пропуснем – след като преди десетина дни отбелязахме началото на снимките с туита на режисьора Тайка Уайтити, в който показва заслужен среден пръст на Хитлер, сега виждаме как ще изглежда самият той във филма.

Ако сте пропуснали този особено обещаващ проект, който ние следим със сериозен интерес, главният герой в „Jojo Rabbit“ е малко момче (Роман Грифин Дейвис), което мечтае да стане част от Хитлеровата младеж и чийто въображаем приятел е самият Хитлер (Уайтити). Един ден момчето научава, че майка му укрива еврейско момиче на тавана им, и разбира се, първата му реакция е, че трябва да се отърве от нея. Скарлет Йохансон беше първата, която се присъедини към актьорския екип в ролята на Роузи, майката на главния герой, и на първия кадър от филма виждаме нея, дебютанта Роман Грифин Дейвис и самия Уайтити.

tайка uайтити като Хитлер в нов кадър от jojo rabbit със скарлет йохансон

Очакваме много от „Jojo Rabbit“ и особено от Уайтити в ролята на въображаемия Хитлер (#Shitler), но да повторим: едва ли ще отразяваме всяка снимка, която се появи в нета, освен ако не е особено вълнуваща. Но когато се появи кадър със Сам Рокуел в ролята на нацист, който ръководи лагер на Хитлеровата младеж, вероятно ще намерим време да драснем още една бърза новина. И разбира се, нямаме търпение да видим трейлър, но най-вероятно ще трябва доста да почакаме – снимките на „Jojo Rabbit“ започнаха току-що и дори не знаем кога се очаква да се появи по кината.

Да обобщим: режисьор и сценарист на „Jojo Rabbit“ е Тайка Уайтити („Тор: Рагнарок“, „What We Do In the Shadows“), а филмът е вдъхновен от романа „Caging Skies“ на Кристин Люненс. В главните роли ще видим Скарлет Йохансон, Сам Рокуел, Ребъл Уилсън, Томасин МакКензи, Роман Грифин Дейвис и други.

Премиерата все още не е известна, но очакваме да е през 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments