Как да си дресираш дракон“ от 2010 е една от любимите ни анимации, но въпреки това досега не сме представяли второто му продължение, което се очаква по кината другата пролет – „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“ („How to Train Your Dragon: The Hidden World“). Тази седмица обаче DreamWorks Animation и Universal Pictures представиха първия трейлър на анимацията и просто нямаше как да пропуснем да го отбележим, заедно с два плаката, които можете да видите по-долу.

За съжаление, една неподходяща песен наистина може да развали иначе приятен трейлър. Даже не става дума за това дали е песен, която по принцип ни харесва или не (макар че признаваме, че не сме големи фенове на Ед Шийрън), просто изведнъж цялата реклама се променя и според нас не към добро.

Разбира се, има много неща в трейлъра, които ни допадат, най-вече Беззъб, който сякаш е станал още по-симпатичен (особено сърдитата физиономия, когато стряскат бъдещата му приятелка – не ни интересува колко е очевидна шегата, пак ни харесва). Въпреки това, не сме супер впечатлени от видяното и отново започваме да усещаме лека умора от непрестанните продължения, на които е обречена всяка успешна анимация.

От друга страна, очаква се този трети филм да е последен от кинотрилогията (някакъв спиноф на малкия или големия екран никога не е изключен). Също така, Хълцук и (най-вече) Беззъб имат безкрайно много фенове и сме сигурни, че повечето ще останат доволни. Разбира се, за някои от по-малките зрители „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“ ще е първият сблъсък със света на викингите и драконите и можем само да им завиждаме за детския ентусиазъм в киното.

Ето и малко снимки и двата обещани симпатични плаката.

how-to-train-your-dragon-3-images-3 how-to-train-your-dragon-3-images-4 how-to-train-your-dragon-3-images-5 how-to-train-your-dragon-3-images-1 how_to_train_your_dragon_the_hidden_world_xlg плакат

Сценарист и режисьор на „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“ („How to Train Your Dragon: The Hidden World“) е Дийн Деблоа, по книгите на Кресида Коуел, а в оригинал ролите озвучават Джей Барушел, Америка Ферара, Кейт Бланшет, Кит Харингтън, Крейг Фъргюсън, Кристен Уиг, Джона Хил, Т. Дж. Милър, Кристофът Минц-Плас, Ф. Мъри Ейбрахам и други.

Премиерата е 1 февруари 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Фък.. защо трябваше да го показвате!? Сега ще стоя в нетърпение чак до февруари 2019… 😀