След като една година преди премиерата ви запознахме с дългоочакваната анимация „Spider-Man: Into The Spider-Verse“, продуцирана от Фил Лорд и Крис Милър, и първия ѝ тийзър, който обаче не издаде почти никаква информация за сюжета, сега най-накрая дойде време и за първия трейлър на филма, който разказва за Майлс Моралес – момчето, вече заменило Питър Паркър в комиксите за Човека-паяк. Както вече сме споменавали, ние ще се радваме да видим един различен Спайди и въобще няма да тъгуваме за поредната „origins story“ с чичо Бен, леля Мей, Гуен Стейси и останалите познати герои. Което не означава, че Питър няма да има поява, както и една малко по-различна Гуен…

Вижте какво имаме предвид в долния трейлър, а след това може да видите и един плакат, както и малко повече инфо за героите и актьорите, които ги озвучават, въпреки че на този етап нямаме идея дали ще видим „Spider-Man: Into The Spider-Verse“ у нас, нито пък кои родни актьори ще озвучават, ако анимацията стигне до нашите екрани.

Spider-Man: Into The Spider-Verse“ изглежда повече от обещаващ както визуално, така и сюжетно, внасяйки малко по-мрачен тон. Надяваме се само историята за множеството вселени да не изиграе лоша шега на Sony и да направи анимацията твърде объркваща и препълнена с герои, което, както вече от опит знаем, е гаранция за лош филм.

В трейлъра чуваме Шамийк Мур като Майлс Моралес / Спайдър-мен, Хейли Стайнфелд като Спайдър-Гуен, Лиев Шрайбър като злодея – гангстера Кингпин, Махершала Али като влиятелния чичо на Майлс, Джейк Джонсън като Питър Паркър, принуден да стане ментор на неопитния Майлс, Брайън Тайри Хенри като бащата на Майлс Джеферсън, Луна Лорън Велес като майка му Рио и Лили Томлин в ролята на леля Мей.

spider-man-into-the-spider-verse-miles-morales spider-man-into-the-spider-verse-peter-parker-image spider-man-into-the-spider-verse-movie-image spider-man-into-the-spider-verse spider-man-into-the-spider-verse-peter-parker spider-man-into-the-spider-verse-image spider-man-into-the-spider-verse-gwen-stacey плакат

Режисьори на „Spider-Man: Into The Spider-Verse“ са Боб Перишети, Питър Рамзи и Родни Ротман, сценарист е Фил Лорд, а Лорд и Крис Милър са сред продуцентите. Главните роли озвучават Шамийк Мур, Хейли Стайнфелд, Лиев Шрайбър, Махершала Али, Джейк Джонсън, Брайън Тайри Хенри, Лили Томлин и други.

Премиерата на анимацията е 14 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments