Отдавна не сме имали повод да пишем за предстоящия „Aquaman“, който е поредният опит на Warner Bros. да вдъхнат живот на разпиляната си DC комиксова вселена. Въпреки че вече се запознахме със самия супергерой в „Лигата на справедливостта“, досега не бяхме виждали кой знае какво от самостоятелния му филм, но с наближаването на премиерата в края на годината, маркетинговата кампания наистина започва с поредица снимки, които представят не само Аквамен, но и доста от останалите герои.

Сигурни сме, че съвсем скоро ще има и някой трейлър на „Aquaman“, който ще ви представим в момента, в който излезе, но засега ще се наложи да задоволите любопитството си с отделните кадри. Поне, освен полуголия Джейсън Момоа в главната роля (който, без съмнение, радва окото), на тях виждаме още Никол Кидман като кралица Алана, Амбър Хърд и ужасната перука на Мера, Яя Абдул-Матийн II в ролята на злодея Black Manta, който обаче няма да е основният антагонист – тази чест се пада на Патрик Уилсън, когото ще видим като амбициозния крал Орм. Ето какво казва режисьорът Джеймс Уан за героите и „Aquaman“ като цяло:

Black Manta е наемник и пират, който изглежда като ненормален извънземен в костюма си. Той е много интересен герой, който е част от сюжета, но основната ни история е за Джейсън и Патрик… Водният свят, в който се развива моят филм, е толкова различен и отдалечен от досегашните DC филми, че имам чувството, че правя свой си фантастичен или фентъзи филм. Това е съвсем нов подводен свят, който никой не е виждал в игралното кино.

Да се надяваме, че е така… За съжаление, само от снимките не можем да добием особено добра представа за този толкова специален свят, но въпреки това си заслужава да се видят.

Джейсън Момоа и Патрик Уилсън.
Джейсън Момоа и Патрик Уилсън.
Яя Абдул-Матийн II като Black Manta.
Яя Абдул-Матийн II като Black Manta.
Никол Кидман като кралица Алана.
Никол Кидман като кралица Алана.
Джейсън Момоа и Амбър Хърд.
Джейсън Момоа и Амбър Хърд.
джеймс уан
Джеймс Уан режисира подводния си екип.

aquaman-ew-cover-img06-20180615 aquaman-ew-cover-img07-20180615

Режисьор на „Aquaman“ е Джеймс Уан („Заклинанието“, „Бързи и яростни 7“), а в главните роли ще видим Джейсън Момоа, Амбър Хърд, Патрик Уилсън, Уилям Дефо, Темуера Морисън, Долф Лундгрен, Яя Абдул-Матийн II и Никол Кидман.

Премиерата е 21 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. На заглавната снимка Момоа е като нордрайн-вестфалски водопроводчик от 18+ филм. Иначе дано да има квалитетен екшън, но с този каст – би трябвало.

  2. Очаквам Уилсън да се представи на ниво. Хареса ми във Фарго, а сега като злодей ще има възможност да блесне повече. Дано се получи като WW , че да ги вдигне малко тия ДиСи.

  3. Като изключим снимката на която присъства и Джеймс Уан, то филма бие на марвелска евтиния. Трейлъра официално (потвърдено от Уан) ще бъде пуснат по време на Сан Диего Комик-Кон. Дано тогава нещата изглеждат по-различно.

    edit: Еми, и костюм и коса, Снайдър я догоди сто пъти по-добре. Изглежда естествено и истинско. https://twitter.com/zacksnyder/status/786300163937542144?lang=en