Както добре знаем от twitter акаунта на Тайка Уайтити, той вече снима „Jojo Rabbit“ от няколко седмици и дори вече видяхме първия кадър от филма с главните герои, изпълнявани от Скарлет Йохансон, Роман Грифин Дейвис и самия режисьор в ролята на Хитлер. Ако последното ви звучи странно, значи досега не сте чували за проекта, което бързо можете да поправите с преглед на новините ни, посветени на него. А междувременно ние минаваме към най-новото развитие – въпреки че снимките си текат от дни, актьорският екип продължава да прибавя нови и нови любопитни имена.

Стивън Мърчант и Алфи Алън са най-новите попълнения в каста, който досега включваше Йохансон, Ребъл Уилсън, Томасин МакКензи и за всеобща радост, Сам Рокуел в ролята на нацист, който ръководи лагер на Хитлеровата младеж и може би се казва капитан Кленцендорф. Алън, когото скоро ще видим в „Хищникът“, но повечето хора знаят най-вече от „Игра на тронове“, ще играе нациста Финкел, който е подчинен на героя на Рокуел, докато любимият ни Мърчант („Логан: Върколакът“, „Hello Ladies“), на когото не му върви особено пред камерата, ще видим като агент на Гестапо, който изглежда подобаващо „creepy“, особено с тези очилца и тиранти.

Ето за незапознатите накратко сюжета на „Jojo Rabbit“, вдъхновен от романа „Caging Skies“ на Кристин Люненс: главният герой е малко момче (Дейвис), което мечтае да стане част от Хитлеровата младеж и чийто въображаем приятел е самият Хитлер (Уайтити). Един ден момчето научава, че майка му (Йохансон) укрива еврейско момиче на тавана им (Томасин МакКензи), и разбира се, първата му реакция е, че трябва да се отърве от нея.

Режисьор и сценарист на „Jojo Rabbit“ е Тайка Уайтити („Тор: Рагнарок“, „What We Do In the Shadows“), а филмът е вдъхновен от романа „Caging Skies“ на Кристин Люненс. В главните роли ще видим Скарлет Йохансон, Сам Рокуел, Ребъл Уилсън, Томасин МакКензи, Роман Грифин Дейвис, Тайка Уайтити и други.

Премиерата все още не е известна, но очакваме да е през 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments