Юън Макгрегър е един от актьорите, заради които влизаме в киното без никакво значение какъв е филмът, в който участва. Не просто е невероятен актьор, но знаем, че винаги ще ни представи нещо интересно – дали quirky драмеди за риболов в Близкия Изток („Риболов в пустинята“), дали мюзикъл („Мулен Руж“), или пък разказ за порасналия собственик на Мечо Пух – предстоящия „Christopher Robin“, който може да не звучи точно като нашия тип филм, но му имаме достатъчно доверие и искаме да го гледаме достатъчно много, че да се впуснем в неизвестни води, щом той ще ни води в тях.

Така се чувстваме и за новообявения му проект „The Cow“ – римейк на класическата френска комедия „The Cow and I“ („La Vache et le Prisonnier“) от 1959 г., базиран на роман на Жак Антоан. Юън Макгрегър ще играе Чарли Грейнджър – пилот от великобританските въздушни сили, чийто самолет е свален от немските войски над Германия. Грейнджър е хванат за военопленик, но скалъпва план за бягство с помощта на кравата Маргарит. Римейкът ще бъде режисиран от Марк Форстър, който в момента довършва споменатия „Christopher Robin“, а преди също е работил заедно с Макгрегър по „Остани“ с Райън Гослинг и Наоми Уотс.

Пред Variety, които първи представиха новината, Форстър коментира:

Юън е много добре познат като драматичен актьор и винаги е бил много добър в това, но също така е много добър, играейки физическа комедия, което също ще покаже тук. Това е филм за пътуване, ще има ритъма на такъв, но в същото време, в същността си е комедиен. На фона е същността на войната, а те ще се срещнат с обстоятелства, които ще напомнят за това. Тяхната връзка е много хумористична, дълбока и емоционална.

Сценарият е на Бил Прейди, познат от хитовата комедия „Теория за големия взрив”. Снимките на „The Cow“ се очаква да започнат тази есен.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *