Новината, че Гай Ричи се завръща към корените си с кримката „Toff Guys” все още не е изстинала, а ето че получаваме още една вест, която е тясно свързана с него.

От Warner Bros. потвърдиха, че „Sherlock Holmes III” („Шерлок Холмс 3”) ще има и ще излезе на екран, както е по традиция, на Коледа, този път през 2020 г. Информацията е оскъдна, но е ясно, че в ролите на емблематичните Шерлок Холмс и д-р Уотсън ще се завърнат Робърт Дауни Джуниър и Джуд Лоу, а сценарист ще бъде създателят на „Narcos“ Крис Бранкато.

Що се отнася до кой ще е режисьор на продукцията или по-точно, дали Гай Ричи ще се завърне на режисьорския стол, както беше с първите два филма „Шерлок Холмс“ от 2009 г. и „Шерлок Холмс: Игра на сенки“ от 2011 г., донесли милиони приходи на създателите си, все още не е ясно. Що се касае до нас, ние се надяваме триото Дауни-Джуд-Ричи да се завърне с пълна сила!

Джуд Лоу и Ричи последно се срещнаха на снимачната площадка на не особено сполучливия „Крал Артур: Легендата за меча“. През годината очакваме да видим Талантливия мистър Лоу във „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“ като младия професор Дъмбълдор и в комедията на Уди Алън „A Rainy Day in New York“ с Тимъти Шаламе и Ел Фанинг. И докато се надяваме Робърт Дауни да остави за малко комикс костюмите, то Лоу тепърва ще се намърда в премяната на „Captain Marvel“.

робърт дауни джуниър и джуд лоу

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Нещо различно от Тони Старк? Не мога да повярвам…

  2. Първият беше fine, вторият беше досадно повторение. За третия не ми пука.

    1. За да не се повтаря трябва да сменят Ричи. Едва ли ще си промени стила и за 3

    2. Съвсем не мисля, че беше повторение. За мен вторият като ритъм и цялостност дори надгражда първия. Отделно има много силен злодей и няколко феноменални сцени. А Дауни е роден за тази роля и слага своя Тони Старк в малкото джобче.

    3. Един от онези моменти… когато се оказва, че сме гледали различни филми 😀

  3. Първият беше много приятен, вторият имаше своите моменти (сцената в гората е еипка), но оставаш с един такъв вкус в устата, все едно си ял нещо хем недосготвено. Все пак и двата са си дисънт синема тайм, така че „За“ трети филм.

  4. Тук също съм оставил нещата като стигнат до 6-та серия –
    Ако човек не е гледла първите 5 на 6-тата винаги изпада в транс – – – –
    Ама сириъсли – който си мисли, че това са филми, които стават за гледане треа да ходи да се прегледа ….
    Why ? Because this is pure industry shit –