Винаги се вълнуваме, когато излезе информация за филм, който обещава да е нещо различно и уникално, нещо, което не сме виждали преди. Затова и вниманието ни беше привлечено от предстоящия „The Catcher Was A Spy“ с Пол Ръд в главната роля, адаптиран от бестселъра на Никълъс Давидоф. Имаме чувството, че сме гледали вече хиляди военни филми, две трети от тях за Втората световна война, но тук ни се предлага история, която не сме виждали преди.

The Catcher Was A Spy“ разказва истинската биографична история на Мо Бърг, който бил посредствен бейзболен играч, избран заради изключителните си други качества, да работи под прикритие като шпионин за американското правителство. Бърг бил изключително добре образован, говорел седем езика, често участвал в радио шоута за знания и имал репутация на плейбой. От трейлъра изглежда, че филмът ще се фокусира върху емоционалните предизвикателства на работата под прикритие, която Бърг поема за държавата си.

Пол Ръд ни е любимец от много години, още откакто беше чаровният приятел на Фийби в „Приятели”. Оттогава го следим и му се радваме безмерно, докато той се бетонира на комедийната сцена, от второстепенни роли в ансамблови комедии до титуляра в собствената му супергеройска поредица Ант-мен. Сега обаче ще е интересно да го видим в по-драматична роля, която все пак много разчита на патентования му чар.

Ръд няма да е сам. Към него в „The Catcher Was A Spy“ се присъединява цяло съзвездие от актьорски величия – Марк Стронг, Кони Нийлсън, Гай Пиърс, Сиена Милър, Пол Джиамати, Том Уилкинсън и Джеф Даниелс допълват каста, предвождан от режисьора Бен Люин.

The Catcher Was A Spy“ вече е предизвикал разнообразни реакции на тазгодишното издание на фестивала Сънданс, а за широко разпространение ще тръгне на 22 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *