Знаем, че има доста фенове на Marvel, които смятат, че първият сезон на „Marvel’s Luke Cage“ започна отлично, но в крайна сметка се оказа леко разочарование след по-добрите „Daredevil“ и „Jessica Jones“. Други пък просто се поумориха от поредицата сериали на Netflix, които включват още „Iron Fist“, „The Defenders“ и „The Punisher“, или им се наложи да поизостанат, защото в наши дни наистина има прекалено много неща за гледане. За всички тези потенциални зрители, както и за феновете, които с нетърпение очакват още епизоди на „Luke Cage“, Marvel и Netflix предлагат първия трейлър на втори сезон, който може да видите по-долу.

Във втори сезон Люк (все така добре изглеждащият Майк Колтър) има нов противник – доста впечатляващият като способности Джон МакАйвър (Мустафа Шакир), но и доста познати лица ще се завърнат: Симон Мисик в ролята на Мисти Найт, разбира се (този път Мисти е леко… ъпгрейдната), Розарио Доусън като Клеър Темпъл, Алфре Уудард като Марая Дилард, Тео Роси в ролята на Шейдс и Фин Джоунс като Дани Ранд/Железния юмрук. Сред новите попълнения, освен Шакир, ще видим и Габриел Денис в ролята на лекар със сложно минало в Харлем.

https://www.youtube.com/watch?v=sB1in0KkoG4

След като изчисти името си, Люк Кейдж се превръща в знаменитост на улиците на Харлем и репутацията му е не по-малко непробиваема от кожата му. Но славата само увеличава нуждата да защитава общността и непрестанно предизвиква границите на способностите му. С надигането на нов и впечатляващ противник, Люк е принуден да стигне чак до невидимата черта, която дели героя от злодей.

плакат luke-cage-season-2-image-mike-colter luke-cage-season-2-image mike-colter-luke-cage-season-2

Шоурънър на втори сезон на „Luke Cage“ е Чео Ходари Кокър, който е и изпълнителен продуцент заедно с Джим Чори и Джеф Лоуб. В главните роли са Майк Колтър, Мустафа Шакир, Симон Мисик, Розарио Доусън, Алфре Уудард, Тео Роси, Фин Джоунс и Габриел Денис, а режисьор на първия от новите епизоди е Луси Лу.

Премиерата на всички 13 епизода от втори сезон на „Luke Cage“ е 22 юни 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *