джоана хог
Джоана Хог

The Souvenir“ е един от по-любопитните проекти, които не сме ви представяли досега (да не се бърка със „Souvenir“ с Изабел Юпер), въпреки че беше обявен преди около година. Сега, покрай първата снимка от филма, използваме да наваксаме и да научим каквото можем за предстоящата драма на Джоана Хог („Archipelago“, „Exhibition“). Като начало актьорите, които Хог е събрала, са доста любопитна група, която включва Робърт Патинсън, Ричард Айоаде, Том Бърк, любимата ни Тилда Суинтън и дъщеря ѝ Онър Суинтън Бърн.

На първата снимка от филма виждаме Тилда Суинтън и Онър Суинтън Бърн, която играе дъщеря ѝ и на екрана. „The Souvenir“ разказва за амбициозна студента, която учи кино (Суинтън Бърн) и се запознава със загадъчен, чаровен мъж (Бърк). Когато студентката започва да се чуди както се случва с връзката ѝ с този мистериозен мъж, положението става все по-странно и странно (каквото и да означава това – на този етап не знаем никакви подробности за сюжета).

the souvenir с тилда суиндън

Мартин Скорсезе е изпълнителен продуцент на „The Souvenir“ и разказва следното за „Archipelago“ на Хог и запознанството с нея и творчеството ѝ:

Случайно попаднах на филма. Бях в Лондон за снимките на „Хюго“ и някой ми изпрати DVD на „Archipelago“. Спомням си, че уикенда изгледах филма и бях много изненадан. Беше зашеметяващо изживяване за мен. Стори ми се трогателен и красив. След това се запознах с Джоана в Лондон.

Джоана Хог допълва как е решила да снима „The Souvenir“:

Тази история се въртеше в главата ми в продължение на няколко години. След „Exhibition“ говорих с Мартин какъв да е следващият ми филм. Имах две идеи. Едната беше призрачна история. Другата беше този филм.

Засега не знаем нищо повече за „The Souvenir“, освен че ще е първата от две части. Премиерната дата не е известна, но се надяваме скоро да стане. И разбира се, няма да откажем един трейлър в близко бъдеще.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *