лука гуаданино
Лука Гуаданино

Миналия месец ви показахме първия постер на новия „Suspiria“ – римейк на окултната хорър класика, сътворена от легендарния Дарио Ардженто през 1977 г. Новата версия вече беше представена с шокиращ откъс в рамките на тазгодишния CinemaCon, където реакциите са били особено възторжени, но ние не се доверяваме на подобен хайп и чакаме c вещерски интерес трейлърa, който уж трябва да се появи съвсем скоро, преди да отсъдим каквото и да е. Междувременно онлайн се разлетяха първите официални снимки от филма:

суспирия suspiria-2-20180515

Haскopo изтекоха още няколко кадъра, но не ги прилагаме към настоящата новина, тъй като единият от тях е потенциално спойлерски (ако все пак държите да го видите, насочете се тук). Няма да коментираме нищо повече за момента, освен че засега сме доволни от творческата посока на проекта и очакваме нещо, което достойно да отговори на паметното и стилно наследство на Ардженто. Летвата е висока, но екипът зад продукцията е повече от обещаващ, така че сме оптимистично настроени.

Suspiria“ е режисиран от любимия ни Лука Гуаданино („Призови ме с твоето име“), а сценарият е дело на Дейвид Кажганич („Ужас“). В главните роли са Дакота Джонсън, Тилда Суинтън, Клои Грейс Морец, Миа Гот, Джесика Харпър, Анджела Уинклър и др.

Премиерната дата е насрочена за 12 ноември, но арт ужасията вероятно ще бъде показана и в рамките на кинофестивала във Венеция през септември. Разпространител е Amazon Studios.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Време е вече и за трейлър 🙂 Да видим какво толкова ги е ужасило хората 😀 Макар съдейки по коментарите след филма на Триер онзи ден, едва ли е чакккк толкова ужасно, виждайки колко малко им е нужно…

  2. Днес хората се скандализират от всичко ебаси… но, да – и аз нямам търпение за трейлър 🙂