I don’t want you waking up ten years from now wondering what could have happened.

Преди около месец за първи път научихме за предстоящия трилър „American Animals“ от първия му трейлър и филмът ни се стори толкова обещаващ, че не само държахме да го споделим с вас, но и бързо го добавихме в списъка с любопитни заглавия, които трябва да гледаме, ако ни се отдаде възможност. Сега добрите първи впечатления само се затвърждават от новия трейлър и два чудесни плаката, които можете да видите по-долу.

This is your red pill or blue pill moment, my friend. Както казахме и миналия път, струва ни се, че актьорите се справят повече от добре, особено Евън Питърс и Бари Кьоуън в главните роли на двама приятели, които са твърдо решени животът им да не е скучен и обикновен. Ако случайно не сте разбрали достатъчно за сюжета от горната реклама, по-долу можете да видите и един нов, доста подробен синопсис на историята (вдъхновена от действителни събития), а след него и обещаните плакати – доста свежи попълнения сред еднаквите блокбастър постери, които лятото ни заливат от Холивуд.

American Animals“ е невероятната, но напълно истинска история на четирима млади мъже, които се опитват да извършат един от най-дръзките обири в американската история. Филмът разказва за двама приятели от предградията на Лексингтън, Кентъки. Спенсър (Бари Кьоуън) е решен да стане творец, но смята, че му липсва най-важният елемент, който обединява всички велики творци – страданието. Най-добрият му приятел Уорън (Евън Питърс) също е отраснал, вярвайки, че животът му ще е специален и той ще е уникален по някакъв начин. Но когато двамата приятели напускат предградията и започват да учат в университети в един и същи град, те започват да осъзнават реалността, че е много възможно никога да не станат уникални или особено важни. Твърдо решени да изживеят нещо необикновено, Спенсър и Уорън решават да откраднат една от най-ценните книги в света от специалната колекция в библиотеката на университета, който Спенсър посещава. След като привличат още двама приятели – учещият счетоводство Ерик (Джаред Ейбрахамсън) и фитнес маниакът Чаз (Блейк Дженър), групата започва да планира обира и продажбата на откраднатите творби, учейки се от „heist“ филмите. Въпреки че някои от тях започват да изпитват колебания относно плановете, четиримата скоро установяват, че обирът сякаш придобива свой собствен живот. Разказвайки историята от различни гледни точки и включвайки действителните личности по неочакван начин, сценаристът и режисьор Барт Лейтън създава един смел и уникален трилър.

плакат american-animals-poster-20180509

Режисьор на „American Animals“ е Барт Лейтън („The Imposter“), а в главните роли са Евън Питърс, Бари Кьоуън, Блейк Дженър, Джаред Ейбрахамсън, Ан Дауд, Удо Киър и други.

Премиерата е 1 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. С прекрасната игра на Бари Кеоган,емблематичната поява на Удо Киер ,няколкото добри рок саундтрака и явните препратки към шедьоврите Бони и Клайд (1967), Добри момчета(1990) и Глутница кучета(1992) се изчерпват положителните страни на този леко надценен филм! Лична оценка -6,5!