Предвид факта, че първите трейлъри на филма не бяха посрещнати с огромно въодушевление, не сме сигурни, че точно с клипове и плакати Disney и Lucasfilm ще могат да убедят тези, които не са хардкор фенове, че въпреки проблемите, които имаше продукцията, „Соло: История от Междузвездни войни“ ще си заслужава гледането на кино. Но те правят точно това – бълват здраво, както е модерно при този род филми и само няколко дни след сериозния ъпдейт покрай „May the 4th”, вече са се натрупали неща.

Това, което ни се предлага, са три клипа – част от единия вече сме виждали под друга форма (в него Хан Соло и Ландо се запознават на масата за игра на карти с високи залози), но другите два си заслужават вниманието. На първия виждаме Чуи да играе холошах (носталгичен поклон към оригиналния филм – жалко само, че не изтръгва ничии ръце, както знаем, че прави), а вторият ни предлага първия ни поглед към героинята на Танди Нютън и освен това виждаме какъв „smart ass” e Хан Соло.

В добавка към клиповете, получаваме и нова доза плакати. Това е линията в маркетинг кампанията на филма, която беше най-трагична, но нещата се подобриха и вече постерите изглеждат малко по-добре.

плакат solo_a_star_wars_story_ver39_xlg solo_a_star_wars_story_ver41_xlg solo_a_star_wars_story_ver37_xlg solo_a_star_wars_story_ver40_xlg

Режисьор на „Соло: История от Междузвездни войни“ („Solo: A Star Wars Story“) е Рон Хауърд (след напускането на Фил Лорд и Крис Милър), а в главните роли ще видим Олдън Ерънрайх (Хан Соло), Доналд Глоувър (Ландо Калризиан), Йонас Суотамо (Чубака), Уди Харелсън, Фийби Уолър-Бридж, Емилия Кларк, Танди Нютън и Пол Бетани.

Премиерата е 25 май 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *