12_liam_neeson

Следим слуховете около поредицата „Мъже в черно“ и обръщаме специално внимание на потвърдените новини покрай очакваното продължение. Наскоро ви информирахме, че сред сигурните имена в актьорския състав са тези на Крис Хемсуърт и Теса Томпсън, а вече стана ясно, че Лиъм Нийсън също води преговори за участие. Докато във франчайза досега действието се съсредоточаваше върху тандема Уил Смит и Томи Лий Джоунс, то в новата продукция Sony Pictures се стремят към разширяване на познатия модел и за целта наблягат на по-голяма динамика с повече главни персонажи.

Продължението на „Мъже в черно“ все още няма официално обявено заглавие. Знае се със сигурност, че сценарият, дело на Арт Маркъм и Мат Холоуей, е финализиран и снимките започват идния месец. Уил Смит лично посочи, че няма да участва, а един от интересните слухове на изминалата година бе твърдението, че синът му – Джейдън Смит, познат най-вече от „Преследване на щастието“ и „Карате кид“, с удоволствие би участвал, заради личния си интерес към въпросите, свързани с извънземните форми на живот. За момента, изглежда, въпросите му ще останат без отговор.

Няма да се опитваме да оборим факта, че Крис Хемсуърт и Лиъм Нийсън изглеждат доста на място облечени в черно, но по-важното е, че идеята да си партнират в семейна фантастична комедия може да се окаже притегателната сила, търсена от продуцентската компания, за възраждане на поредицата и съответно увеличаване на печалбите. Едно е сигурно – ще се трепят извънземни.

r-men-in-black-spin-off_notizia-2

Припомняме, че Ф. Гари Грей ще режисира филма, а Стивън Спилбърг отново ще е изпълнителен продуцент.

Премиерната дата на новия „Мъже в черно“ е обявена за 17 май 2019.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *