Актьорският състав на деветия филм на Куентин Тарантино „Once Upon a Time in Hollywood“ продължава да се попълва с нови и нови звезди и нищо чудно – не само всеки актьор иска да участва във филм на Тарантино, но е достатъчно режисьорът да привика няколко от по-известните си приятели и готово.

Както вече знаем, ще видим Брад Пит и Леонардо Дикаприо в главните роли, а Марго Роби вчера беше официално потвърдена за ролята на Шарън Тейт. Сега към тях се присъединяват една истинска кинолегенда и няколко стари познайници от досегашната кариера на Тарантино – Бърт РейнолдсТим РотМайкъл Медсън и Кърт Ръсел.

За ролите на Рот, Медсън и Ръсел засега не знаем нищо и се очаква да са доста малки, но Рейнолдс ще играе действителна личност, по подобие на Роби. Припомняме, че „Once Upon a Time in Hollywood“ разказва за бивша звезда от телевизионен уестърн и някогашния му дубльор, които се надяват да се прехвърлят на големия екран. Но техните измислени драми и преживявания се преплитат с действителната история на Чарлс Менсън и неговото „прекрасно семейство“.

Бърт Рейнолдс ще играе Джордж Спан – почти сляп собственик на ранчо, който често е давал под наем земята си като снимачна площадка на уестърни, преди Менсън да го убеди да позволи той и последователите му да се нанесат там. За съжаление, все още не знаем кого Тарантино е избрал за ролята на самия Менсън и колко голяма всъщност ще е тя.

Скоро сигурно ще получим още подробности около „Once Upon a Time in Hollywood“ – очаква се снимките да започнат това лято, а премиерата е 9 август 2019 – 50-годишнината от убийството на Тейт от „семейството“ на Чарлс Менсън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *