the-house-that-jack-built-05-photo-by-zentropa-christian-geisnaes_preview

Имаше известно смущение около включването на „The House That Jack Built” на Ларс фон Триер на тазгодишния фестивал в Кан. Поради предишни негови изказвания, организаторите бяха готови да подминат новия му филм, но в крайна сметка, за радост на киноманите и студиото IFC Films, драмата ще има премиера следващия месец. Вече видяхме бегъл поглед към Мат Дилън в главната роля, а сега е време за кратък тийзър и няколко снимки.

Припомняме ви, че действието се развива в Америка през 70’-те, разделено на пет сегмента (както по принцип обича да прави Триер) и ще покрие период от 12 години, в които през гледната точка на Джак ставаме свидетели на „изкуството”, което създава. Бруно Ганц („Крахът на Третия райх”) ще бъде Върдж – фигура, на която Джак се изповядва. Във филма ще видим още Райли Кийоу („Лудия Макс: Пътят на яростта”, „American Honey”) и Софи Грабьол („The Killing”).

Дилън със сигурност ще изкърти. Много ни е интересно да го видим в провокативната роля на един съвременен Джак Изкормвача. Тийзърът не разкрива нищо, освен свиващото се пръстче на Джак и доволната му усмивка. Предлагаме ви да хвърлите поглед към няколко нови снимки, включително и заглавната, на която се вижда героинята на Ума Търман (второ нейно участие при Триер след „Нимфоманка”), която също предчусвтваме, че ще направи интересна роля като една от жертвите на Джак. Ще споделим, когато получим първия трейлър.

the-house-that-jack-built-02-photo-by-zentropa-christian-geisnaes_preview the-house-that-jack-built-03-photo-by-zentropa-christian-geisnaes_preview the-house-that-jack-built-04-photo-by-zentropa-christian-geisnaes_preview

Премиерата на „The House That Jack Built” е следващия месец на фестивала в Кан. Кога тръгва по кината все още не е ясно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Стабилен каст ! Който не вярва в Дилън нека погледне Factotum (2005)! Райли Киоу също е прфектния избор за секс сцените ! Доказала се вече при Содърбърг !