Досегашната маркетингова кампания на „Нито звук“ („A Quiet Place“) на правещия режисьорския си дебют Джон Кразински беше отлична и заедно с интересната концепция и добрите отзиви, които получи минималистичният хорър-трилър от SXSW (South by Southwest), успя да ни ентусиазира да гледаме филма. Но в класически пример на „overdoing it“, Paramount продължават да бълват реклами и сега разпространяват нов (уж финален) трейлър, без който спокойно можехме да минем.

Нито звук“ разказва за семейство, което живее в изолирана хижа в гората и трябва да пази почти пълна тишина, за да не предизвика вниманието на невидима заплаха, която е довела до смъртта на милиони хора и рухването на цивилизацията ни. В главните роли са Джон Кразински, Емили Блънт, Ноа Джуп и Милисент Симъндс.

Нямаме какво повече да кажем, което вече да не сме коментирали в предишните ни новини. „Нито звук“ изглежда прилично и като любители на жанра с удоволствие ще му хвърлим едно око още този празничен уикенд, когато филмът тръгва предпремиерно по кината.

Вижте и финалният български постер.

бг плакат

Режисьор и сценарист на „Нито звук“ („A Quiet Place“) е Джон Кразински, който изпълнява и една от главните роли, наравно с Емили Блънт, Ноа Джуп („Suburbicon“) и Милисент Симъндс („Wonderstruck“).

Филмът ще може да бъде видян по родните екрани предпремиерно от 6 април и премиерно от петък, 13 април 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *