Сещате ли се за онзи тип филми, които понякога наричат „mockbusters“ и в които компании като The Asylum специализират? Супер евтини, „direct-to-video“ WTF екшъни, които имат заглавия и сюжети проблематично близки до истинските летни хитове в съответната година, с надеждата да подлъжат някой зрител – „Transmorphers“, „Atlantic Rim“, „Snakes on a Train“, „AVH: Alien vs. Hunter“ и т.н. Предстоящият пост-апокалиптичен екшън „Future World“ доста напомня на тях или просто на пародия на „Лудия Макс: Пътят на яростта“ с една очевидна разлика – във филма участват Джеймс Франко, Мила Йовович и Луси Лу. Вижте първия трейлър и ще разберете какво имаме предвид…

https://www.youtube.com/watch?v=LiYv2nSSN9Y

Честно казано, изглежда ни като някаква първоаприлска шега – „Mad Max“ стилът, изпълненията, Snoop Dogg… Просто безумно. Винаги сме знаели, че Джеймс Франко е луд, но трябва да признаем, че не сме очаквали нещо от рода на „Future World“. Очевидно се забавлява, както вероятно са се забавлявали и останалите участници (какво друго ѝ остава на Мила Йовович), но това определено не означава, че и зрителите ще се забавляваме като гледаме крайния резултат.

От друга страна, може би трейлърът си свърши работата, защото от любопитство действително искаме да видим какво се е получило. Такава е човешката природа – като видиш катастрофа, не можеш да отвърнеш поглед. За щастие, докато филмът се появи (онлайн, ясно е, че на кино няма да го видим), перверзното и мазохистично желание ще ни е минало.

Открихме следния официален синопсис на „Future World“ (и още една причина да се посмеем), но поне ние не виждаме нищо подобно в трейлъра, с изключение на мотаещия се около екшъна, тъпо гледащ младеж, когото мернахме в един-два кадъра до героинята на Суки Уотърхаус:

Майката на младо момче умира и местните лечители не могат да ѝ помогнат. Отчаяно търсещ отговори, момчето прекосява пост-апокалиптична пустиня, издирвайки лек, за който се носят несигурни слухове. Той трябва да е готов на всичко, за да оцелее и да защити семейството си.

Режисьори на „Future World“ са Джеймс Франко и Брус Тиери Чунг, а в главните роли ще видим Суки Уотърхаус, Джеймс Франко, Мила Йовович, Луси Лу, Snoop Dogg и други.

Премиерата е обявена за 25 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *