Не пропускаме да отбележим филм с участието на любимата ни Марион Котияр. Рядко ни се пада да харесаме ужасно много някого като външност и като талант, така че се радваме, че не спира да работи. Вчера получихме първия трейлър на френската драма „Angel Face” (Guele d’ange), която е дебют за режисьорката Ванеса Фило. Ето за какво ще става въпрос във филма:

Филмът проследява Марлен (Марион Котияр) – самотна майка, която живее с 8-годишната си дъщеря Ели в малък град, близо до Френската ривиера. Един ден Марлен внезапно избира да изостави детето си заради мъж, когото току-що е срещнала по време на поредната парти вечер. Ели трябва да се сблъска с демоните на майка си, за да може двете отново да бъдат заедно.

Ето го и първия трейлър:

Веднага се подсетихме за чудесния „Проектът Флорида” на Шон Бейкър, (видео ревю и специално интервю с режисьора можете да видите тук). Притесняваме се, че в случая нещата няма да са толкова нюансирани и ще видим просто още една европейска драма за това колко е трудно да си майка и да имаш личен живот. Надяваме се да грешим.

Angel Face” ще бъде включен в категорията „Особен поглед” на фестивала в Кан, който започва на 8 май тази година. Оставяме ви с един доста приятен плакат:

Angel-Face-poster-Marion-Cotillard

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *