Един от най-очакваните сериали за 2018 г., който, както често се получава напоследък, е по-очакван и от голяма част от предстоящите филми тази година, е „Maniac” на Кари Фукунага („Sin Nombre”, „Jane Eyre”, „Beasts of No Nation”). Фукунага ще режисира всички епизоди по подобие на изключителния първи сезон на „True Detective”, а в главните роли ще видим Ема Стоун и Джона Хил, които ще си партнират отново за първи път от „Суперяки” насам.

Официалният синопсис гласи, че „Maniac” е „историята на двама непознати, които се оказват хванати в капана на провалено „mind-bending“ фармацевтично изследване“, а това, което ние знаем в допълнение, е, че той е базиран на едноименния норвежки сериал от 2014 г., който разказва за мъж с прекрасен живот: всеки негов ден е перфектен и той знае как да се справи с всеки проблем с лекота. Уловката е, че този живот е илюзорен, а той самият е пациент в лудница.

Все още нямаме трейлър, но Netflix, където ще се излъчва сериалът (well, duh!), разпространиха няколко снимки, които загатват за интересна визуална стилистика (нещо, което сме свикнали да очакваме от Фукунага). Освен това те разкриват, че освен Ема Стоун и Джона Хил, в „Maniac” ще вземат участие и още двама известни актьори – Джъстин Теру и Сали Фийлд. Вижте.

jonah-hill-emma-stone-maniac джъстин теру сали фийлд джона хил и ема стоун в maniac maniac

Изглежда доста „weird“ и нямаме търпение за първия трейлър. Както и за самия сериал, разбира се. Бихме гледали абсолютно всичко, което ни предложи Кари Фукунага, дори и да е само изпълнителен продуцент, какъвто е случаят с „The Alienist”, а какво остава когато e режисьор, имаме подобен актьорски състав (винаги се радваме на сериозните превъплъщения на Джона Хил) и историята звучи толкова провокативно и интересно.

Още веднъж, режисьор на всички епизоди на „Maniac” е Кари Фукунага, сценарият е дело Патрик Сомервил („The Leftovers“), който е и създател на сериала. В ролите са Ема Стоун, Джона Хил, Джъстин Теру, Сали Фийлд, Соноя Мизуно, Джулия Гарнър, Джемима Кърк и др.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Тоз Джона вече тотално не прилича на себе си 😀 Eгати отслабването 😀 Иначе снимките изглеждат супер, доста psychedelic