Да видим сега. Тийзър трейлър, трейлър, втори трейлър, удължен трейлър, а сега и финален трейлър. Въобще, много трейлъри, много нещо. Ама не сме изненадани, безброй пъти сме коментирали, че в днешно време е така при този род филми (все още не можем да забравим, как в рекламната кампания на „Невероятният Спайдър-мен“ бяха показани цели 25 минути от крайния продукт) и очевидно „Дедпул 2“ не е изключение.

Новата реклама ни предлага доста невиждани досега кадри, дава ни по-близък поглед към Кейбъл и групата от “tough, orally flexible, and young enough to carry their own franchise for 10 to 12 years” мутанти, образуващи X-Force, разкрива прекалено много от това, което изглежда като една от най-големите екшън сцени, и ни разваля няколко шегици, които ни се искаше да чуем в самия филм. Ама какво да се прави.

В „Дедпул 2“ Дедпул (Райън Рейнолдс) се сблъсква с отгледания в бъдещето и върнат в наши дни като беловлас войник с телекинетични способности, кибернетични подобрения по тялото, привкус към големите оръжия и нулев толеранс към глупостите Кейбъл (Джош Бролин), който е по петите на момче (Джулиан Денисън), притежаващо суперсили. За да надвие Кейбъл и да спаси детето, Дедпул събира специална група от мутанти (а както ще видите в трейлъра, и съвсем обикновени хорица, видели обявата) с „деривативното“ име X-Force.

Коментари и очакванията ни за „Дедпул 2“, всички останали реклами и допълнителни подробности за филма може да намерите в новините ни до момента. Тук ви предлагаме „фалшивия“ официален синопсис и в допълнение към горния трейлър, няколко телевизионни спота и плакати.

След като оцелява в почти фатална атака на говеда, обезобразеният готвач Уейд Уилсън среща трудности да изпълни мечтата си да стане най-хубавия барман в Мейбери, като междувременно се учи да се справя със загубата си на вкус. Опитвайки се отново да намери сладостта в живота си, както и flux capacitor, Уейд се бори с нинджи, якуза и глутница сексуално агресивни кучета. Обикаляйки света, за да разбере важността на семейството, приятелите и вкуса, той трябва да преоткрие приключението и да си спечели така желаната чаша с надпис „Най-добрият любовник на света“.

deadpool_two_ver5_xlg deadpool_two_ver7_xlg deadpool_two_ver6_xlg deadpool_two_ver8_xlg deadpool2art

Режисьор на „Дедпул 2” („Deadpool 2“) е Дейвид Лийч („Джон Уик”, „Атомна блондинка”), а сценарият е дело на Пол Уърник и Рет Рийс („Zombieland”, „Дедпул”). В ролите са Райън Рейнолдс, Джош Бролин, Зази Бийтс, Морена Бакарин, Лесли Ъгамс, Бриана Хилдебранд, Т. Дж. Милър, Тери Крюс, Бил Скарсгард, Джулиан Денисън, Каран Сони, Еди Марсан, Стефан Капичич и др.

Премиерата е 18 май 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *