Тази година вече имахме два повода да пишем за новия „Терминатор“ на Джеймс Камерън и Тим Милър – когато Арнолд Шварценегер обяви, че снимките ще започнат лятото, и покрай присъединяването на Макензи Дейвис към каста (в несигурна засега роля, но най-вероятно като войник от бъдещето). Разбира се, следим отблизо развитието на франчайза, независимо дали ни харесват новините или не. Защо го правим може да разберете от епизода на „Inglourious Kunts“, посветен на „Терминатор“ филмите.

Сега научаваме още една, особено важна новина – новият терминатор в поредицата ще е Габриел Луна, чиято най-популярна роля до този момент е в сериала „Agents of S.H.I.E.L.D.“ (като Ghost Rider). Не сме особено доволни от избора, но на този етап и след „Терминатор: Генисис“, където положението беше тежко по всички параграфи, но особено като актьори, благодарение на Емилия Кларк и безумния Джай Кортни, едва ли нещо може да ни зарадва особено.

Първата ни мисъл, след като разбрахме, че Луна е финалният избор, беше „толкова ли не можаха да вземат някой напълно непознат психопат като Робърт Патрик“ и направо се размечтахме… Но после ни хрумна, че ако сега, в ерата на интернет и съвършено различния начин, по който научаваме за предстоящите филми, бяха избрали Патрик, той щеше да бъде направо разкъсан, преди снимките дори да са започнали. Само като си помислим какви щяха да са коментарите за ушите му и не можем да спрем да се подхилваме. А става дума за най-якия терминатор в историята на франчайза (бат Арни очевидно е извън класацията, защото все пак…). Интернет е наистина ужасно място.

Покрай новината за Луна, научаваме, че към него се присъединяват още двама латино актьори – колумбийката Наталия Рейес и Диего Бонета („Rock of Ages“, „Scream Queens“), които ще играят брат и сестра (поне част от действието ще се развива в Мексико, където двамата герои са родени). Рейес всъщност ще е в главната роля, но на този етап не знаем особено много за нея или за сюжета на новата трилогия, която този „Терминатор 6“ ще започне. Обещанията обаче са за директно, макар и позакъсняло продължение на „Терминатор 2: Денят на Страшния съд“, което ще игнорира „Терминатор 3: Бунт на машините“, „Терминатор: Спасение“ и „Терминатор: Генисис“.

Засега това, което знаем за проекта, е, че Арнолд Шварценегер и Линда Хамилтън ще се завърнат, режисьор ще е Тим Милър и Джеймс Камерън ще е продуцент. Премиерата е обявена чак за 22 ноември 2019 – освен че създаването на подобен филм отнема доста време, най-вече за постпродукция, правата ще се завърнат при Камерън през 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Генезис беше търпим първия половин час, даже радваше. След това всичко свърши и започнахме да заспиваме.

  2. T5 наистина се понасяше през първата си третина, после се срина.

    1. И финалът не беше лош. Средата е слаба и най вече от 40та до 80та минута

  3. Сега се надяваме да е добър отначало до края. Този път да няма компромиси. И да се завърне R-рейтинг.

  4. Добър кастинг. Кадърно е момчето, доста добър Ghost Rider направи в AoS.