Maтриархатът превзе Inglourious Kunts! Покрай либералните тенденции на Запад решихме да сме в крак с модата и сменихме пола на нашия подкаст – вече не сме досадните kunts, a сме автентични cunts и ако имате възражения срещу тази политически коректна революция, значи сте сексисти и ще лежите в една килия с Харви Уайнстийн. Поднасяме обаче дълбоките си извинения към клетите, изстрадали и вечно онеправдани представители на негроидната раса, тъй като в новия ни епизод всичките (неимоверно красиви) лица в ефир са с подозрително светли европеидни черти.

Станислава „Стаси“ Айви oт Cinema Confidential повежда бунта срещу патриархалния строй с верните си воини Зузи Аспарухова, Христиана Хинова и Весела Дринова, която пък се оказа същински троянски кон, умело прикрил още един таен агент от женски пол в редиците на ведрия феминизъм. Коментарите им за наскоро раздадените „Оскар“-и са удивително точни, което бихме написали, че е закономерно, а не изненадващо, тъй като не страдаме от предразсъдъци. Е, страдаме от липса на внимание, затова се набутахме неканени в епизодични роли, за да покрием нужната мъжка квота: ще мернете за кратко Мартин „Циничния Елф“ Ангелов, Благой Иванов, Оги Павлов и Димитър Дринов, които се опитват в рамките на някакви болезнено кратки секунди да изместят фокуса от яките мацки към жестоките пичове (за добро или лошо, провалят се).

Girl power:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 Comments

  1. Сега ли го разбра??? Вие регрeсирахте преди минимум 7 години +. Хахахаха. Само сметни Благой на какви филми дава 8 от 10, копеле.

  2. Само така, „мъжки“ анонимник 🙂

  3. Ок, следващият път като те засека по улиците ще ти го кажа и на живо 🙂

  4. Вече ми го каза във фейсбук, първата крачка е направена ?

  5. Hay Un Amigo En Mi, твоето конвулсивно-агресивно поведение, до нищо добро няма да те доведе, в най-добрият случай ще се блъснеш в стената Благой и ше припаднеш! хаххах

 1. Сори, ма не можах да изгледам епизода, нещо ми скучаеше хахха… , може би най-доброто от него е че Дринката ще има наследник, дано да съм разчел правилно, ако е така всичко най – ви желая!
  Колкото до Оскарите, за първи път от много години не ги следих на живо, и след наградата за най-добър филм със сигурност съм постъпил правилно.
  “The Shape of Water”, “The Post” и “Get Out”, лично за мен не заслужаваха номинация! Най-добрите филми за годината “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” и “Call Me By Your Name”.

  1. Човек, който слага Билбордите в класация извън – най-елементарния филм, с най-балъшките клишета и похвати, самоцелно драпащ към награди, е откровено малоумен, така че си живей живота спокойно.

  2. Човек, който слага Билбордите в класация извън най-добрите филми за годината е абсолютен малоумник, ясно е че драпа за награди, ма ти за чий уй драпаш?

 2. Евала на мацките, епизодът беше по-интересен (и смислен) от самите Оскари.

  С Хриси мога да гледам цял подкаст, в който само си седи и държи питие в ръка 🙂

 3. Браво за подкаста – много свежо и разнообразяващо хрумване и решение.

  Само две думи (най-вече) към момчетата:

  1) Наистина не сте в час относно GET OUT.
  За да зацепите за какво иде реч трябва да стане следното: да излезете от зоната на комфорт и да попаднете в зона в която сте в пълен дискомфорт. Това е много дълъг процес и никой, нито Sight and Sound нито филанкишията с аргументи може да ви помогне да разберете нещо, което вие сами трябва да разберете.

  Затова няма смисъл дори да се споменава класацията на Sight and Sound за най-добри филми за 2017 г., where according to the vоte of 188 international critics Get Out is No 1 and described as a ‘cultural phenomenon’.

  http://www.bfi.org.uk/features/best-films-2017/

  Няма значение дали филмът е наистина трети или първи или пети. Неговият успех е заслужен и безспорен. И този международен, обективен резултат на най-качествената критическа класация в света е статистически важен, защото показва, че вашата фиксация върху този конкретен филм не касае неговата художественост, а нещо друго, което дори не е във филма, а може би във Вас.

  С две думи момчета (и Хриси, без Ms. Дринова, която демонстрира елегантен common sense не само по тази тема) – говорейки за GET OUT вие през цялото време говорите не за филма, а за себе си.

  One quick comment for Hrisi –
  a) It is not ok to comment in public a movie you have not seen (A Fantastic Woman).
  b) Отн. чилийската и руската душа – не знаех, че руската душа е по душа от чилийската душа….This is beyong ridiculous.
  c) ‘Черните’, ‘педалите’, ‘трансджендърите’ няма да ‘си ходят’ никъде. Те са ХОРА, Талантливите, между тях, които живеят в свободни общества, ще продължават да творят и най-добрите да бъдат награждавани.

  Благодаря и поздрави.

 4. Една молба – измислете някакъв алтернативен вариант за слушане. Аз тоя подкаст с кеф бих со слушал , но тубата на много хора ни е блокирана по бизнес причини 😀

 5. Kвадрата, прав си, даже в началото качвахме и само аудио по разни канали, ама в някакъв момент незнайно по какви причини се ограничихме само с Тубата и смотания Вибокс 🙁

 6. Не съм коментирал, защото все още не съм гледал някои от филмите (а други целенасочено ще пропусна), но все пак да кажа – чудесни сте! 🙂

 7. Браво на екипа, жени и мъже. По отношение на Оскарите, доволен съм от номинациите за ПТА. И не, не е редно да го „вадим“ от надпреварата само защото Phantom Thread не е най-добрият му филм. Като режисура, пак е по-добър от (поне) 95 процента от заглавията за съответната си година и категорично – подчертавам, като режисура – е по-добър от Билбордите. Което не значи, че Макдона нямаше място в категорията. Пийл и Гъруиг обаче са, меко казано, нелеп избор. При положение, че има Звягинцев, Гуаданино, Вилньов…

  Иначе, моето мнение е, че Академията трябва да отличава колкото се може повече филми, в които визуалното (аудио-визуалното) доминира над (или поне е на нивото на) вербалното. Все пак се оценява кино, не радиопиеса или книга. Затова и съм сравнително доволен от избора на „Формата на водата“ за най-добър филм. Че имаше по-добри филми – имаше, но поне не спечели някоя бъбрива драма за вестници (или коя да е бъбрива драма).