Chaos takes control. След поредицата снимки от очаквания с огромно нетърпение втори сезон на „Западен свят” („Westworld“), които бяха единствените рекламни материали откакто видяхме чудесния Super Bowl спот в началото на февруари, най-накрая е време за малко по-различен поглед към това, което ни очаква. А той идва под формата на задкулисно видео и първи официален постер в традиционен и динамичен вариант.

Започваме с видеото, което е посветено на декорите и в което художничката Джули Очипинти разкрива интересна информация как тя и екипът посещават гробище за самолети, което им позволява да сглобяват футуристичните машини, които създават роботите. Видеото също така предлага и поглед към някои сцени от това, което предстои да се случи в сериала.

Следвайки горното видео, вчера актьорите Джими Симпсън, Шанън Уудуорд и Луис Хертум пуснаха в своите туитър профили кратки видеа, които се оказаха част от динамичния вариант на споменатия по-горе нов постер, скрит в един от viral сайтовете на сериала…

В допълнение, оказва се, че в плаката е скрит и код (каква изненада), който е довел до ново видео, акцентиращо върху отварящи се врати. Това кара хората да си припомнят думите на Джонатан Нолан, че първият сезон се казвал „The Maze“, а вторият се нарича „The Door“. Дали това е вратата към външния свят не е ясно.

За финал, някой (вероятно без работа) си е поиграл и е извадил няколко снимки от кадрите от втори сезон на сериала, на които се виждат препратки към Shogunworld. Вижте ги, а веднага след тях ще откриете и официалния постер в традиционния му статичен вариант. Всички останали реклами и много допълнително информация, както за предстоящия, така и за предишния сезон на „Западен свят”, може да намерите в новините ни до момента.

nVWFNdO lMQjhYS 4yJVki4 ckbDbzX 2ht3t1j WPkg1Ic 7a7E5Le westworld-season-2-poster

В главните роли се завръщат Еван Рейчъл Ууд, Джефри Райт, Джеймс Марсдън, Танди Нютън, Люк Хемсуърт, Теса Томпсън, Ед Харис, Джими Симпсън и Талула Райли, а част от новите попълнения са Катя Хърбърс, Нийл Джаксън, Густаф Скарсгард, Фарес Фарес, Хироюки Санада и др.

Премиерата на втори сезон на „Западен свят” („Westworld“) е 22 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *