Досега в рекламната кампания на „Дедпул“. Перифразираме леко шегицата, с която започва най-новият трейлър на очакваното второ киноприключение на устатия наемник (шегица, която обаче е точно на място, тъй като трейлърът предлага кратък преразказ на събитията от първия филм), за да отбележим, че само преди броени дни видяхме един отличен пълен трейлър, който ни разкри доста подробности за сюжета на „Дедпул 2“, а и за да ви напомним, че всякакви подробности за филма и всички останали реклами може да намерите в новините ни до момента.

Припомняме, че в „Дедпул 2“ Дедпул (Райън Рейнолдс) се сблъсква с отгледания в бъдещето и върнат в наши дни като беловлас войник с телекинетични способности, кибернетични подобрения по тялото, привкус към големите оръжия и нулев толеранс към глупостите Кейбъл (Джош Бролин), който е по петите на момче (Джулиан Денисън), притежаващо суперсили. За да надвие Кейбъл и да спаси детето, Дедпул събира специална група от “tough, orally flexible, and young enough to carry their own franchise for 10 to 12 years” мутанти – група, която получава „деривативното“ име X-Force.

Вижте новия трейлър.

Като изключим ужасния факт, че е цензуриран (така се губи огромна част от чара на Дедпул), този трейлър е доста приличен и ни предлага може би най-добрата и забавна реплика досега, а именно: „That is why, the man bun is just a millennial mullet“. Както се казва, it’s funny ’cause it’s true! Нищо друго няма да казваме, а ще оставим (ще ни извините) медецът да покапе на сърцата ни.

Вижте и един нов международен плакат.

плакат

След като оцелява в почти фатална атака на говеда, обезобразеният готвач Уейд Уилсън среща трудности да изпълни мечтата си да стане най-хубавия барман в Мейбери, като междувременно се учи да се справя със загубата си на вкус. Опитвайки се отново да намери сладостта в живота си, както и flux capacitor, Уейд се бори с нинджи, якуза и глутница сексуално агресивни кучета. Обикаляйки света, за да разбере важността на семейството, приятелите и вкуса, той трябва да преоткрие приключението и да си спечели така желаната чаша с надпис „Най-добрият любовник на света“.

Режисьор на „Дедпул 2” („Deadpool 2“) е Дейвид Лийч („Джон Уик”, „Атомна блондинка”), а сценарият е дело на Пол Уърник и Рет Рийс („Zombieland”, „Дедпул”). В ролите са Райън Рейнолдс, Джош Бролин, Зази Бийтс, Морена Бакарин, Лесли Ъгамс, Бриана Хилдебранд, Т. Дж. Милър, Тери Крюс, Бил Скарсгард, Джулиан Денисън, Каран Сони, Еди Марсан, Стефан Капичич и др.

Премиерата е 18 май 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *