Преди седмица видяхме тийзър трейлъра на новия филм на Марго Роби – стилния noir трилър „Terminal”, който ни се стори доста обещаващ, но все пак беше доста типичен тийзър (следователно само подразни интереса ни, без да даде каквото и да е инфо за сюжета или героите).

Сега, чрез своя туитър акаунт, Роби представи и първия пълен трейлър на филма и този път имаме възможност да видим малко повече, ако не за историята, то поне за участниците в нея, сред които са Декстър Флечър, Макс Айрънс, Саймън Пег и Майк Майърс, както и основната причина да искаме да гледаме „Terminal“ – Марго Роби, разбира се.

Revenge never looked so good, indeed. Вижте и първия плакат на „Terminal”, а след него ви припомняме и официалния синопсис на филма, който не дава кой знае какви подробности за сюжета, но като че ли е достатъчен за подобен трилър. Ако скоро научим нещо повече за историята или се появи някоя нова реклама, задължително ще ви я представим, но премиерата е доста скоро – на 11 май, така че като нищо следващия път, когато чуем нещо ново за „Terminal”, вече може да има и първи отзиви как се е получил.

Честно казано, интересно ни е какъв ще е крайният резултат и с удоволствие ще му хвърлим едно око, ако (или по-скоро когато) ни се отдаде тази възможност, дори и само заради Марго в главната роля. Както вече сме обсъждали, тя е не само изключително красива, но се оказа и отлична актриса, която напълно заслужаваше номинацията си за „Оскар“ за „Аз, Тоня“.

плакат

В тъмното сърце на огромен, анонимен град, „Terminal“ проследява оплетената история на двама наемни убийци с ужасяваща задача, учител, който страда от смъртоносна болест, загадъчен чистач и любопитна сервитьорка с опасен двоен живот. Съдбите им се преплитат с убийствени последици, след намесата на мистериозен престъпник, твърдо решен да получи своето отмъщение.

Режисьор и сценарист на „Terminal” е Вон Стайн, а в ролите ще видим Марго Роби, Декстър Флечър, Макс Айрънс, Саймън Пег, Майк Майърс, Матю Луис, Дейвид Барон, Моли Хасъл, Ариане Фрейзър и други.

Премиерата е 11 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

 1. Изглежда доста изпушил филм, обожавам Маргото, само да не започне да повтаря играта си от Отряд Самоубийци.

 2. До „Аз, Тоня“ хич не бях убеден в актьорските й заложби и диапазон, но вече съм й фен.

 3. Сапуна е тук човече. Ако той е чистача, тва ще е ебати намигането 🙂

 4. Големият въпрос – ще се забавляваме ли докато гледаме тази ненужна и курдисана глупост е отворен…
  Ноо куулно ноар-ска работата ….
  Тя куул,гледа куул, като отмъщава пак куул, акцентът куул, лафовете куул (ха-ха, докато им се смея и аз ставам куул), а музиката – бахти колко баш най-куул, … И там като клекнА, кво беше куул осветлението ? Баш на окОто и светнА …
  Саймън Пег успява пак да е хентелегентен, но цялата тази нагласена и изчислена нагласеност – защо ? Пуркоа ? Варум ? Пачему ?
  Се едно деца се надпреварват с домашно – кой да направи най-готското клипче ….Имам предвид в 5-ти клас….Макс.
  Ако а станАло развлечението – ще има и още от същото – Ескейписката илюзия не прощава – винаги готова !

 5. Тази на първата снимка… с това червило прилича на Поли Генова 😀

 6. За съжаление, от това, което съм чел, засега пристигат лоши ревюта за филма – май бил голяма каша. Язък, бях се надъхал.