Честно казано, все още не можем да приемем рибута на „Мъже в черно“ като действителен, предстоящ филм, може би заради прекалено многото промени и слухове, които се носят от няколко години вече, без особен резултат.

Но както казахме и в миналата ни новина, Sony няма как да пропуснат шанса да изкарат още някой лев от феновете, а и напоследък има вече по-сериозно развитие около проекта, който започва да придобива някаква форма. До голяма степен това се дължи на последните новини за оформящия се кастинг – вече имаме официално потвърждение, че в главните роли ще видим Крис Хемсуърт и Теса Томпсън.

Двамата актьори вече доказаха, че имат приятна химия в „Тор: Рагнарок“, но за разлика от Marvel филма, този път Томпсън няма да е в поддържаща роля. Всъщност, очаква се самият филм да е по-скоро „ансамблов“, вместо да се фокусира върху двама главни герои, както беше в оригиналната трилогия (първият филм, на който все още сме фенове, си е направо фантастична „buddy cop“ комедия).

Също така, този път мащабът се очаква да е по-голям, поне що се отнася до локациите – носят се слухове за различни отдели на MIB из целия свят, не само нюйоркския им офис. И за съжаление, на този етап това е всичко, което знаем за плановете на Sony.

Ф. Гари Грей ще е режисьор на филма, който все още е неозаглавен, но е описван като „soft reboot“ (същия свят, нови герои), а сценарият е дело на Мат Холоуей и Арт Маркъм. Уолтър Ф. Паркс и Лори МакДоналд са продуценти, а Стивън Спилбърг отново е изпълнителен продуцент.

Надяваме се скоро да научим още подробности за актьорския екип, но признаваме, че засега ни допада – Крис Хемсуърт не само изглежда чудесно в черен костюм и с черни очила, но и очевидно обича фантастичните екшън комедии, така че ще се позабавлява. Теса Томпсън пък е на път да се превърне в истинска звезда и съвсем скоро ще я видим отново като валкирия в „Отмъстителите: Война без край“, в продължението „Creed II“ и в предстоящия втори сезон на „Западен свят“, чиято рекламна кампания тече с пълна сила.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Щях да се радвам Тайка да е режисьор, като ще е простотийка да е поне с неговия почерк.

    1. Вече по задължение ли трябва да има

    2. Дам в всеки един американски филм трябва да има негър или азиатец и хомо ( иначе казват че са расисти )