Наближава премиерната дата на минималистичния хорър-трилър „Нито звук“ („A Quiet Place“) с Джон Кразински и Емили Блънт и Paramount засилват рекламната кампания с три клипа и редица промо видеа, акцентиращи върху правилата, които трябва да следват главните герои на филма, за да оцелеят.

Припомняме, че „Нито звук“ разказва за семейство, което живее в изолирана хижа в гората и трябва да пази почти пълна тишина, за да не предизвика вниманието на невидима заплаха, която е довела до смъртта на милиони хора и рухването на цивилизацията ни.

Отзивите от прожекцията на „Нито звук“ на SXSW (South by Southwest) са отлични, което допълнително подхранва надеждите ни за качествен филм, породени от интересната концепция и добрите впечатления, които ни оставиха рекламите – както тези до момента, така и новите. Вижте ги.

А ето и споменатите правила, които семейството трябва да следва, за да оцелее пред лицето на незнайната заплаха.

За финал вижте и няколко международни постера (един от които е и българският), на които Емили Блънт не прилича на себе си.

бг плакат плакат quiet_place-poster-2-20180325

Режисьор и сценарист на „Нито звук“ („A Quiet Place“) е Джон Кразински, който изпълнява и една от главните роли, наравно с Емили Блънт, Ноа Джуп („Suburbicon“) и Милисент Симъндс („Wonderstruck“).

Филмът ще може да бъде видян по родните екрани предпремиерно от 6 април и премиерно от 13 април 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Това вече се чака. Мислех, че по нашите кина няма да го дават. Впечатлен съм от видяното досега, а и харесвам Джон Кразински още от „Офисът“. И Емили Блънт ми е OK 🙂

  2. Кой малоумник сложи батерии в ракетата на тоя малък келеш?

    1. Ей, верно ли?! Сигурно никой друг не се е сетил. Не се притеснявай, във филма е обяснено, че дори има и смисъл.

    2. @Дринов, ако драснете едно ревю, отделете малко внимание на недоизмислените моменти. Бас, че ще има такива.