Този петък е премиерата на екшън-комедията „Нощни игри“ („Game Night“), а ние с изненада открихме, че не сме писали абсолютно нищо за него. Изненада е, защото по принцип имаме интерес към филма – първо, защото е с участието на любимите ни  Джейсън Бейтман и Рейчъл Макадамс, и второ, режисьори са Джон Франсис Дейли и Джонатан Голдстийн, на които наскоро беше възложен „Flashpoint“, и ни е интересно дали двамата ще успеят да запазят инерцията си от „Спайдър-мен: Завръщане у дома“, на който са сценаристи или ще ни спретнат нещо от рода на „The Incredible Burt Wonderstone“ и „Vacation“.

Затова по-добре късно, отколкото никога, се включваме с няколко реклами. Tе са достатъчно ясни по отношение на историята (а и на това, което може да очаквате от филма като цяло), но все пак да кажем, че „Нощни игри“ разказва за вманиачената двойка геймъри Макс (Бейтман) и Ани (Макадамс), чиято седмична игра с приятели придобива убийствени измерения, когато братът на Макс – Брукс (Кайл Чндлър), организира специално парти-мистерия. Ако ви е необходимо, повече подробности за сюжета може да откриете след рекламите. А те са два трейлъра и два телевизионни спота. Вижте.

Трейлъри    

ТВ спотове

Без коментар сме. Според нас е ясно какво се цели с този филм и стискаме палци да се е  получило. Ето и обещания подробен официален синопсис, а след него може да откриете и няколко тийзър плаката, включително и финалния български.

Макс (Джейсън Бейтман) и Ани (Рейчъл Макадамс) са вманиачени геймъри, които вечно се съревновават и никога не пропускат седмичната вечер на игрите с близките си приятелски двойки. Когато на гости пристига харизматичният и мистериозен брат на Макс – Брукс, който им е приготвил специална изненада, вечерта на игрите се превръща в детективско парти с фалшиви похитители и федерални агенти. Отвличането на Брукс е част от играта, нали?

Шестимата амбициозни играчи се впускат в шеметна надпревара да разрешат мистерията и да спечелят специалната награда, но постепенно осъзнават, че нито играта, нито Брукс са това, което изглеждат. В продължение на една хаотична, дива нощ шестимата приятели се изправят пред неочаквани препятствия, които водят до още по-неочаквани обрати. Без правила, без резултати и без ясна представа кои са истинските участници в играта, те или ще преживеят най-вълнуващата нощ в живота си…или за тях играта ще приключи.

плакат game_night_xlg-poster-2-20180220 game_night_xlg-poster-3-20180220 бг плакат

Режисьори на „Нощни игри“ („Game Night“) са Джон Франсис Дейли и Джонатан Голдстийн, по сценарий на Марк Перес. В ролите са Джейсън Бейтман, Рейчъл Макадамс, Джеси Племънс, Майкъл К. Хол, Кайл Чандлър, Били Магнусен, Шарън Хорган, Ламорн Морис, Кайли Бънбъри и др.

Премиерата е 23 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *